Jogosan akadt ki a barátom?
Figyelt kérdés
Nekem ez az első párkapcsolatom, úgyhogy semmilyen tapasztalatom nincsen. De valahogy nem ilyennek képzeltem el. Én most nem dolgozom, ő igen. Hónap elején kapja meg a beosztását, amikor dolgozik akkor az reggeltől estig tart, tehát akkor nem tudunk találkozni. De a szabadnapjai nekem azzal telnek, hogy otthon ülök egész nap, mert fogalmam sincs, hogy mikor fog átjönni. Nem tudom, hogy mit csinál, kivel, hol. 10-ből 9 szabadnapján valami közbejön, haverok, testvérei, bármi. Ez neki evidens, szerinte ezt el kell fogadnom. Ilyenkor teljesen hiába várom. Azt, hogy mi jött közbe azt néha elmondja, néha nem. De én nem mehetek sehova, csak akkor mikor dolgozik, mert ugye nem tudom, mikor hova megy. Na most volt néhány hivatalos ügyem, és elmentem elintézni, a telefont is kikapcsoltam, hogy bankban, okmányirodában, egyéb helyeken ne zavarjon senki, és mindezt a szabadnapján. Na persze, pont akkor jött át, és én nem voltam otthon. Ötször keresett telefonon, hogy mégis hol vagyok. És most ki van akadva, mert én nem voltam otthon. De volt már olyan is, hogy szóltam, hogy orvoshoz megyek, mivel időpontom volt, pont a szabadnapján. Azt meg elfelejtette. Utána megint én voltam a rossz, mert miért nem voltam otthon. Most szerintetek jogosan akadt ki? Vagy ti ezt hogy oldjátok meg, mert én már nagyon unom az otthon ücsörgést, és a várakozást. 24/N2011. okt. 18. 13:48
31/31 anonim válasza:
??? Na, mi a pálya ? Kérdező, remélem, már ezer éve boldog feleség és családanya vagy, erre a trógerre egy percet se vártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!