Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan akadt ki a barátom?

Jogosan akadt ki a barátom?

Figyelt kérdés
Nekem ez az első párkapcsolatom, úgyhogy semmilyen tapasztalatom nincsen. De valahogy nem ilyennek képzeltem el. Én most nem dolgozom, ő igen. Hónap elején kapja meg a beosztását, amikor dolgozik akkor az reggeltől estig tart, tehát akkor nem tudunk találkozni. De a szabadnapjai nekem azzal telnek, hogy otthon ülök egész nap, mert fogalmam sincs, hogy mikor fog átjönni. Nem tudom, hogy mit csinál, kivel, hol. 10-ből 9 szabadnapján valami közbejön, haverok, testvérei, bármi. Ez neki evidens, szerinte ezt el kell fogadnom. Ilyenkor teljesen hiába várom. Azt, hogy mi jött közbe azt néha elmondja, néha nem. De én nem mehetek sehova, csak akkor mikor dolgozik, mert ugye nem tudom, mikor hova megy. Na most volt néhány hivatalos ügyem, és elmentem elintézni, a telefont is kikapcsoltam, hogy bankban, okmányirodában, egyéb helyeken ne zavarjon senki, és mindezt a szabadnapján. Na persze, pont akkor jött át, és én nem voltam otthon. Ötször keresett telefonon, hogy mégis hol vagyok. És most ki van akadva, mert én nem voltam otthon. De volt már olyan is, hogy szóltam, hogy orvoshoz megyek, mivel időpontom volt, pont a szabadnapján. Azt meg elfelejtette. Utána megint én voltam a rossz, mert miért nem voltam otthon. Most szerintetek jogosan akadt ki? Vagy ti ezt hogy oldjátok meg, mert én már nagyon unom az otthon ücsörgést, és a várakozást. 24/N
2011. okt. 18. 13:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Én sem várakoznék, biztosan van jobb dolgod is.
2011. okt. 18. 14:03
 12/31 anonim ***** válasza:
48%
Figy az én barátom 200 km-re lakik tőlem,és mindig tudom,hogy merre jár és mit csinál!!
2011. okt. 18. 14:03
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy már neked otthon ülve kelljen várnod őt!

Engem felháborítana.

2011. okt. 18. 14:15
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
én mikor megismerkedtem a párommal,még fősulis voltam.de megbeszéltük,hogy pénteken nem találkozunk,hanem szombat reggel átjön és vasárnapig együtt leszünk.ő sem mondta el,csak nagyjából,hogy a héten hol volt,meg mit csinált.mondjuk a férfiak ilyenek és utálják,ha faggatod őket.de mindig megtaláltuk a módját,főleg az elején,hogy találkozzunk.
2011. okt. 18. 14:16
 15/31 anonim ***** válasza:
A szabadnapokra azért megbeszélhetnétek, hány órakor találkoztok.
2011. okt. 18. 14:23
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha 10 szabadnapja közül 9 esetben közbejön neki "valami", akkor nem nehéz kiszámolni /10-9=1/, hogy te csak egyet érsz neki. Ráadásul önző és szemtelen is, mert olyasmit kér tőled /ücsörögj otthon és várd/, amit ő egyáltalán nem tartana és nem is tart be. Szó sincs itt kölcsönös tiszteletről. Ez a kapcsolat az ő részéről az agresszív követelésről szól, amiért nem ad cserébe semmit. Neked lenne okod kiakadni!
2011. okt. 18. 14:29
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Èn is így voltam, mint Te.

Vártam rá a szabadnapján, hol jött hol nem, ha jött akkor boldog voltam, ha nem akkor az egész napom el volt cseszve.

Ha nem vettem fel a telefont valami miatt, akkor kiakadt, mert mi az, h nem veszem fel. Bezzeg ö már elöre közölte, még a kapcsolatunk elején, h ö nem szereti, ha öt pl. munka közben hívogatják, stb. Ez már akkor fura volt, de gondoltam ok, rendben. Szóval a helyzet az volt, hogy sakkban tartott, én meg szerettem. Fel se tünt sokáig, hogy a kapcájának tart! Èn meg az önbizalomhiányommal még annak a kevés idönek is örültem, amit velem töltött. De az önbizalmam csak csökkent csak csökkent.. mert úgy éreztem mellette, hogy nem vagyok jó semmire. Egy kapcslatnak motiválnia kell, visszaterelni a jó útra, ha lesodródunk. Jó érzéssel kell rá gondolni, melegséget és biztonságot érezni, nem pedig magányt, és ürességet, meg egy óriási falat kettötök között, amit ö egyre magasabbra épít. Neki is hasonlatos volt az értékrendje mint a Te barátodnak. Ha bárki hívta, a családja, vagy akármelyik 180.haverja, akkor azonnal ugrott. Nekem nem. Soha. Ezek a férfiak nem fognak megváltozni, felsöbbrendünek érzik magukat, elvárják, hogy minden pillanatban ugrásra készek legyünk és rendelkezésre álljunk. Azért merik ezt megcsinálni, mert mi vagyunk a hülyék, hogy hagyjuk. Amit adunk, nem kapjuk vissza és ezt a helyzetet elfogadjuk. Nem szabad mert egy normalis kapcsolat nem ilyen. Èn másfél évet vártam, mielött kiléptem belöle. Eleinte nagyon rossz volt, hiszen én szerettem. De aztán jött valaki, akinek az oldalán megtanultam, milyen az igazi szerelem, amit adok, azt visszakapom...

Egy mondat, és megszabadulsz csomó rossz érzéstöl. Mielött szakítottam, attól féltem, hoyg hetekig rossz lesz. Ès tudod mit? Tévedtem. 1 napig volt rossz, mert szomorú voltam. Aztán megkönnyebbülést éreztem, szabadságot, mintha cipeltem volna a hátamon egy púpot, amitöl megszabadultam! Azóta is baromi jól elvagyok, az önbizalmam növekszik (mert mellette a béka segge alá sikerült lehelyeznem), érzem a szabadságot egy párkapcsolaton belül is, érzem milyen az ha megbecsülnek, ha fontos vagyok, és BÀRMI bajom van, elmondhatom a barátomnak, mert nem fog lenézni, leszólni, vagy éppen büntiböl nem hívni napokig!

Szóval figyi, dobd ki a francba, találsz jobbat mint az a khöcsög!

26/L

2011. okt. 18. 14:35
 18/31 anonim ***** válasza:
13.58.-as te agyilag zokni vagy, nem fogtad meg, h miröl ír a kérdezö?
2011. okt. 18. 14:36
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Jól gondolod, tényleg nem ilyennek kéne lennie egy jó kapcsolatnak. Én sem akarnám folytonos várakozással tölteni az életemet. Kérd meg a párodat, hogy szóljon előre, mikor jön, ha közbejön valami, azt is rögtön tudassa veled, amint lehet, és akkor te is kedved szerint alakíthatod a programodat. Az hogy ő kiakadt rád, nem volt jogos. Nem vagy köteles mindenben hozzá igazodni, nem ő a világ közepe.
2011. okt. 18. 15:16
 20/31 A kérdező kommentje:
Arra már többször megkértem, hogy szóljon, ha jön. Csak az a baj,reggel még nem tudja, hogy mit fog aznap csinálni, vagy hova fog menni. Ha meg már nem vagyok otthon, akkor hiába telefonál.
2011. okt. 18. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!