Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan van rám megsértődve a...

Jogosan van rám megsértődve a barátom anyukája? Én úgy érzem nem vagyok hibás.17/L

Figyelt kérdés

Bemutatott otthon a párom és egy közös vacsora volt. Anyukája nagyon készült és sok mindent főzött. De volt egy probléma. A párom nem említette otthon, hogy vegetáriánus vagyok, anyukája pedig húsételeket készített. A köretet meg a salátát megettem, de a húsból nem vettem. Ezen anyukája megsértődött, mert ő annyit dolgozott a konyhában én meg meg se kostóltam.

A párom tudott róla, hogy vegetáriánus vagyok és úgy gondoltam elmondja majd otthon. Ő is mondta, hogy el kellett volna mondania és akkor nem éri váratlanul a szüleit.

2010. júl. 28. 16:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Elég hülyén jött ki a szitu, a barátodnak kellett volna előre szólnia. Szerintem nem jogos a sértődés, a salátából ettél, húst valamiért nem eszel, ő meg nem kényszerítheti Rád az akaratát. Igazából akadjon ki a fiára, miért nem szólt előre.
2010. júl. 28. 16:14
 2/17 anonim válasza:
100%
Talan tulsagosan is erzekeny a parod anyukaja, hisz talan rosszul esik neki, de nem,hogy nem beszel tobbet veled emiatt. Idovel ugyis megbekel, meglatod. :) Ne aggodj emiatt.
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy hibás,de ha a barátod tudta ezt miért nem szólt otthon?
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
A párod a hunyó... ülj le az anyukjáával kérj tőle bocsánatos.. mond el sajnálod a magad résézről a történtekeet.. úgy gondoltad a fia van annyira bölcs., hogy szól te nem eszel húst.. ennyi.. Meg foigja érteni,hogy mi a szitu
2010. júl. 28. 16:15
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen a párod a hunyó, ilyen fontos tényt mindenképpen el kellett volna mondania!
2010. júl. 28. 16:20
 6/17 anonim ***** válasza:
29%
.
2010. júl. 28. 16:22
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. júl. 28. 16:25
 8/17 anonim ***** válasza:
54%
Ha egészséges akarsz maradni,akkor ne legyél vegetáriánus! Nem kell a divatot követni. A pároddal később ebből gondotok lehet,ha ő eszik húst!
2010. júl. 28. 16:27
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem a divat miatt vagyok vegetáriánus. Én kicsi korom óta nagyon szeretem az állatokat és egyszerűen nem bírom megenni őket. Azóta nem eszem meg a húst, amióta tudom, hogy az állatok megölésével jutunk hozzá.
2010. júl. 28. 16:32
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg a barátod hibája a miért nem szólt otthon,ő kérjen bocsánatot ezért a saját anyjától ne te.
2010. júl. 28. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!