Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Én...

Mit gondoltok erről? Én túlzom el az esetet?

Figyelt kérdés
A páromnak(29 éves)irogatni kezdett egy 19 éves csaj.Hogy milyen jól néz ki,meg szép a szeme,meg majd meglátogatja egyszer egyszer.Ezeket én véletlenül olvastam el nem vagyok más leveleiben túrkáló!A páromtól rákérdeztem,hogy mi ez erre ő ne foglalkozzak vele,mert már régről ismeri.De aztán láttam neki ez imponál és ő is visszaírt.Ekkor elkapott az ideg és írtam a csajnak akinek szintén van párja!Ő mindent tagadott még azt is,hogy ismeri!Aztán írt a páromnak smst hogy állítson le engem.Erre velem kezdett el kiabálni és ez nagyon fájt.Nehezíti a helyzetet,hogy van 2 gyerekünk.Egyszerűen nem bízok mostmár benne,és nem tudom mit tegyek.Ha nem volt semmi akkor a csaj miért tagadott?Megcsalt ezen kattogok folyton!?Adnátok tanácsot mit tegyek?!köszi
2011. okt. 17. 19:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
azért fura, hogy még neki áll feljebb... Nem túlzod el, egy családapa ne tegyen ilyet. De próbálj meg vele higgadtan !!! beszélni, hogy mi hiányzik neki, miért van szüksége ilyesmire.
2011. okt. 17. 21:36
 12/20 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem a párod arra rágott be hogy irtál a csajnak.Kettőtöknek kellene ezt letisztázni,vagy hiszel a párodnak vagy nem.Mit számit mit mond a harmadik?
2011. okt. 18. 08:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Azt írod nem szoktad elolvasni a leveleit. Azt akkor honnét tudod hogy ír neki a lány sms-t?
2011. okt. 19. 19:11
 14/20 anonim ***** válasza:
A féltékenységeddel te is sokat ronthatsz a kapcsolaton, majd ezt meg fogja unni, és ha eszébe sem jutott hogy megcsaljon, akkor a féltékenységeddel te fogod máshoz kergetni.
2011. okt. 19. 19:14
 15/20 A kérdező kommentje:
Az smst ő mutatta meg nekem!!!Nem vagyok féltékeny csak most ez rosszul esett.
2011. okt. 19. 19:45
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, tehát még a kérdező a hibás????? Ezt te sem gondolod komolyan, a pasi írogat 19 éves kiscsajnak, és akkor a kérdező kergeti az alaptalan féltékenykedéssel mások karjába? Ez igenis gáz! Ilyet egy kétgyermekes apa ne csináljon. Vond kérdőre, mert már az is súlyos, hogy ezt csinálta. Kérdezd meg, ő mit tenne, ha neked irkálna egy pasi ilyeneket???
2011. okt. 19. 20:07
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha meg ő mutatta meg az sms-t, akkor nem értem mi a baj? Túlreagálod.
2011. okt. 19. 20:22
 18/20 A kérdező kommentje:
Persze,hogy megmutatta,de csak azért,hogy ÉN ne irogassak a csajnak mert féltette már a saját párkapcsolatát!De az enyémbe bele tudott gázolni!A páromnak nem tudok megbocsátani,de a 2 gyereket egyedül Gyeden,albérletben képtelen lennék tisztességesen eltartani!
2011. okt. 19. 20:31
 19/20 anonim ***** válasza:

A helyedben én előbb önmagamba néznék bele és megkérdezném mi is az, amit másnál kereshet.

Családapa ide, vagy oda, sok esetben ott a baj, ha megszületnek a gyerekek, attól kezdve kizárólag apaként kezelik az anyukák, pedig attól ő még ugyanúgy férfi maradt, és az is akar lenni. Lehet, hogy ezt sajnos már 'csak' a 19 éves látja benne.

2011. okt. 20. 11:26
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,mert a szexuális életünk rendben van.Ezért is nem értem.Mindegy valahogy túl jutok ezen is.
2011. okt. 20. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!