Mit gondoltok erről? Én túlzom el az esetet?
A roszabik eset hogy megcsalt, a "jobbik" eset hogy csak bejön neki ha már így le ordibált érte...Szerintem ez gáz neked van igazad, és Ő ordibál le?A 2 gyerek miatt gáz a helyzet ugye bár.:S
Szerintem ülj le a barátoddal és úgy beszéld át vele ezt a témát hogy lássa hogy téged ez bas*otul zavar, nem tudod hova tenni a történteket.Én a helyedben nagy beszélgetsét intéznék és ultimátokat szabnék ki hogy ha azt szeretnéd hogy rendeződjön ez a kapcsolat.Állítsd kész tények elé legyél határozott magabiztos, készülj fel elötte.Ha nem teszed meg lehet késöbb is félre megy így még lehet megmented vele a kapcsolatot.Ne kíméld.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de a párod egy idióta. Családos ember létére mit levelezget más lányokkal?
Ha meg ennyire a csaj mellé állt, akkor meg ülj le vele és kérdezd meg tőle egy az egyben, hogy mi történt közöttük, hiszen nem csak benneteket, hanem a gyerekeiteket is érintheti ez a történet.
Az biztos, hogy egy kapcsolat bizalom nélkül semmit sem ér, minél hamarabb tisztázd vele a helyzetet.
Házasságban nem flörtölget az ember, főleg hosszabb távon nem. Ti - ha jól sejtem - nem házasságban éltek, így nem tudom, mit ígértetek egymásnak, tisztáztátok-e a játékszabályokat a kapcsolat kezdetén. Ha normális családként akartok élni, társadnak be kell fejeznie a kavarást.
Egyébként nem értem, hogy lehet véletlenül elolvasni a társad SMS-eit...
A csaj valószínűleg betojt, azért tagadott. Ha flörtölt is a pároddal, valószínűleg annyira nem vette komolyan a dolgot, hogy a saját kapcsolatát veszélyeztesse miatta. Ha te írtál neki, akkor gondolom rájött, hogy ezzel az erővel írhatsz, írhatnál a pasijának is, milyen "hűséges" a kis barátnője...
A párodnak tényleg kapd el a grabancát. Valószínűleg valóban nem történt köztük semmi; a hiúságát legyezgette, hogy bejöhet(ne) egy fiatal csajnak is. Csakhogy az ilyen kis "önérzetjavító" flörtök egyrészt veszélyesek, másrészt baromi nagy bunkóság a gyerekei anyjával szemben.
Nyugodtan ijessz rá, mondd meg neki, hogy a következő "gyanús" jelre csomagolhat és mehet amerre akar. (még ha nem is gondolod komolyan.) Ha flörtre, udvarlásra van szüksége, udvaroljon neked, amíg lehetősége van rá, mert ha kiteszed a szűrét már nem lesz visszaút...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!