Mit csináljak a bátyámmal? Hogy mondjam meg anyámnak?
Figyelt kérdés
egyáltalán megmondjam anyámnak? az van hogy a bátyám mindig rám nyit ha fürdök vagy ha éppen öltözök és kicsit kellemetlen hogy én egy szál bugyiba vagyok a saját szobámba ő meg benyit. tegnap este éppen fürödni készültem és már a melltartómat is levettem mikor begyit pedig tudta hogy fürdök és így bámulta a mellemet és nekem kellet kizavarnom. és az van hogy 18 éves egy barátnője se volt eddig és ilyen "kocka" szóval egész nap csak gépezik. viszont engem már nagyon zavar de ha elmondanám anyámnak úgyse hinne nekem mert a fia a kedvence és ez nem ilyen tini dolog. szóval a bátyám megkap mindent amit akar . 14/L2011. okt. 17. 17:18
12/24 anonim válasza:
Akkor ülj le egyszer négyszemközt anyukáddal, mondd neki, hogy legyen szives mielőbb megcsináltatni mindenhol a zárat, mert már annyi idős vagy, hogy szégyenled, ha rádnyitnak, így is már többször rádnyitott a bátyád, ami mindkettőtöknek kínos volt. Esetleg riglit, tetessen az ajtókra, de találjatok megoldást.
13/24 anonim válasza:
Szégyenítsd meg valahogy a bátyádat, akkor abba fogja hagyni. Eléggé szánalmas, hogy a húgát nézegeti...
14/24 A kérdező kommentje:
amúgy jófej a bátyám szóval így ad pénzt ha kell falazni szokott ha lógok vagy ilyesmi csak ez zavar engem :/
2011. okt. 17. 17:48
15/24 anonim válasza:
Szerintem először a bátyáddal kéne ezt megbeszélned. Elég gyerekes dolog rögtön anyucihoz rohanni. Lehet, hogy nem is direkt csinálja. Menj oda hozzá, és mondd meg neki, hogy szokjon rá a kopogásra, mert ez téged zavar. És ha még így is rád nyit, na akkor szólj a szüleiteknek.
16/24 anonim válasza:
Ja, ez a csereüzlet! Pénzt kapsz, falaz ha kell, és nézeget ezért!
17/24 anonim válasza:
szereljetek az ajtóra beakasztható láncot, az nem ragad be. A bricoban 350 ft, tegnap vettem. Meg mondd meg a bátyádnak, hogy ZAVAR!!!!
18/24 anonim válasza:
akkor talán beszéld meg a bátyáddal hogy ez téged zavar és kínos neked, valamint már kezdesz felnőni és neki is meg kell tanulnia hogy illik kopogni és megvárni a választ ha más szobájába belép, és jobb ha most szoktok hozzá, mert később ha jön fel barátnő vagy barát akkor még kínosabb szituációk is lehetnek, ami esetleg az (még el sem kezdődött) kapcsolat végét jelentheti... ha a megbeszélés után nem történik változás akkor jöhet a zár, ha a zár rossz akkor retesz.
19/24 anonim válasza:
Mondjuk igen:D Valamit valamiért. Ő falaz neked, cserébe nézegethet. Nemsokára a nunidat is látni akarja majd:D
20/24 anonim válasza:
Fürödj úgy, hogy ráfordítod az ajtót, ha nem zárható, kérd meg apudat- oldja meg.
Ha ez sehogy sem kivitelezhető, akkor tusolj akkor mikor a szüleid otthon vannak. Aztán ha benyit rád, akkor iszonyú hangosan üvöltsd le a fejét, hogy: "Csukd már be az ajtót, tusolok! Nem igaz, hogy neked mindig be kell nyitnod rám, hogy nem hallod -folyik a víz!"
Aztán meg nagy mérgesen állj oda a szüleid elé és mond el nekik, hogy mindig benyit rád, és ebből már eleged van. Mert ha 1x - 2x, hát jó az még lehet véletlen. De ennyiszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!