Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a bátyámmal?

Mit csináljak a bátyámmal?

Figyelt kérdés

Több hónapig távol volt tőlünk. Lelkileg nem is nagyon van a helyén...mind1 ebbe most ne menjünk bele. Szeretnék vele csinálni valami közös dolgot ha lehet. Csak említem neki, hátha ő is szeretne valamit. Van valami ötletetek?

21 éves

14L

2011. jún. 26. 21:38
1 2
 1/11 anonim válasza:
75%
menjetek egy büfébe vagy strandra vagy csak egyszerűen menj oda hozzá és mond el neki,hogy:"tudom,hogy mi történt veled és 100%-ig támogatlka stb." :) szval érted??:)
2011. jún. 26. 21:41
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
De én tudom! Te vagy az, akinek a bátyja Afganisztánból jött haza, és nem oszt meg veled minden élményt, mert még kicsi vagy. Beszélt azóta a szüleitekkel? Vagy még azt sem?
2011. jún. 26. 21:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Talált. Nem azért nem mondja mert kicsi vagyok hozzá. Senkinek semmit a katonás cuccról. Már többet beszél de nem a régi
2011. jún. 26. 21:49
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Valószínűleg elég nagy lelki megrázkódtatás volt számára ott lenni,/ha csak arra gondolok,hány magyar katona halt meg Afganisztánban az elmúlt hónapokban!/ - teljesen meg lehet a Bátyádat érteni... Szóval ne erőltess semmit, Neki ezeket fel kell dolgozni, estleg felvethetnéd a szüleidnek, nem kellen-e pszichológussal is beszélni? Az ötlet, a közös program jó, de a legfontosabb, hogy érezze: Ti, a Családja mellette álltok és szeretitek.
2011. jún. 26. 22:38
 5/11 anonim ***** válasza:
54%

Egyszer már írtuk neked, h várjatok, iszonyat lelki sokkon mehetett át.

Ne akarjátok már, h a régi legyen, ennyi empátia nincs bennetek?

Képzeld még mindig a családja érdekli legkevésbé, és ilyen után én is lesz@rnám a mindenkit, és azt kívánnám, hagyjanak békén.

2011. jún. 27. 07:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Most miért kell lecseszni? Én csak jót akarok neki...és nem erőltetni akarom hanem csak említeni, hogy esetleg nincs-e kedve csinálni valamit. Ha nem hát nem.
2011. jún. 27. 12:20
 7/11 anonim válasza:
71%
elsőó vagyok :) én is tudtam hogy te vagy az a lány ^^ de szerintem ne haggyátok hogy magába folytsa az érzéseit! szerintem :) <3 sok szerncsét ^^
2011. jún. 27. 15:44
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Elôszôr is nem volt kötelezô kimenni, nem az Afgánok híták oda! Hívatlanul ment, sôt harcolni katonának, mégis mire számítot? Én egyiket sem sajnálom egy picit sem aki háborust akar játszani az viselje is el a következményeit.
2011. júl. 2. 18:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes kérdezgetni, hívni ide-oda, de csak módjával. Talán az is segíthetne az itthoni létbe rázódásba, ha találkozna régebbi barátjával.

Ha te pl. összehoznál (pl. szüleid segítségével) egy találkozót egy ilyen baráttal, aztán elmesélnétek neki, hogy találkoztatok vele, ezt és ezt mesélt magáról és hogy megadta a számát is, hogy ha van kedve, akkor hívja fel.

Persze ez feltételez egy olyan barátot, akivel régebben nagyon jóban volt, régen találkozott vele, és kölcsönösen kíváncsiak lennének egymásra. Ez a barát hajlandó támogatni a tesódat s benneteket ilyen szempontból.

Tőled is kedves, hogy így aggódsz tesód iránt. Rossz biztos nem sülhet ki belőle.

2011. júl. 2. 18:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez melyik kérdés volt?
2011. júl. 2. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!