Kamaszkori lázadás? 15/L
Figyelt kérdés
Csütörtökön nem tanultam egy szót se másnapra, a házit sem írtem meg. Ugyanez volt ma is, holnap úgy megyek suliba, hogy egy mukkot nem tanultam. Nem tydom, mi van velem eddig kitünö voltam, most viszont... már beszedtem egy 2-est és egy 3-ast is idén. Ja, és azon kapom magam mostanában, hogy direkt hergelem a körülöttem lévöket, a növéremet, anyának visszaszólok, csak azért sem csinálom meg, amit mond. Bulizni is akarok menni, meg szórakozni barátokkal, pedig eddig mindig itthon ültem... most ez mi??? Ez így rendben van, vagy jobb lenne, ha kapnék pár nyaklevest? 15/L2011. okt. 16. 22:26
11/11 anonim válasza:
Most miért kellett lepontozni?? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!