Szeretnétek kéttanús vagy kicsi esküvőt? És akiknek csak kéttanús volt, sosem sajnáljátok?
Én nem tudom elképzelni, hogy csak két tanúval esküdjünk, hogy ne legyen szép nagy ruhám, virágok, sok vendég, ünneplés, lagzi.
Ti nem sajnáljátok? Nem bánjátok? Csak anyagi okokból döntöttetek így, vagy tényleg erről álmodtatok? Sosem vágytatok szép esküvőre, ahol szép ruhában vonultok be és mindenki titeket ünnepel?
nem volt sem meggyőződés,sem feltételezés,csak egy egyszerű kérdés volt! Ha valaki egy egyszerű kérdésnél besértődik,és meg akarja magyarázni,hogy mégis hogy gondolta az illető,annak gondjai lehetnek.Én sem kérdőjeleztem meg,hogy miért ragaszkodsz ilyen görcsösen a nagy lagzi témához,és miért hiszed,hogy aki 2 tanús esküvőt csinál az megbánja,annak ciki,az nem fer mert bezzeg a többiek meghívták..
Tudomásul vettem,hogy te nagy lagziban gondolkodsz..De úgy látszik neked nem fogja fel az agyad,hogy mások miért nem akarnak nagy lagzit..
Csak jössz a visszatérítendő pénzzel,sértődött rokonokkal stb..De szerinted meggyőződésem vagy feltételezésem az hogy vidéki vagy..Nem nem feltételezem,és nem győződtem meg róla..De abban már tuti biztos vagyok,hogy felnőttként nem tudsz viselkedni,és még nagyon gyerekes vagy..
Innentől kezdve nem is tartom érdekesnek a veled való beszélgetést,mert szívesebben beszélgetek,értelmes emberekkel.
Ettől függetlenül sok sikert a továbbiakban,és boldog lagzit kívánok,ha lesz egyszer..
< 2 tanús,boldog feleség>
Itt a probléma nem azzal van, h ki a vidéki, ki nem, ki akar nagy lagzit és ki akar kéttanús esküvőt. Itt az a gond, h a kérdező provokál, mert szerinte hülye az, aki kéttanúsat csinál. Mindenki szépen elmondta, h neki mi a jó és miért jó, de a kérdező csak vitatkozik.
Annyira szűklátókörű vagy, kérdező, h kétpelen vagy elfogadni azt az embert, akinek a vágyai, látásmódja nem olyan mint a tiéd.
A nővéremnek közepes lagzija volt, nekem kéttanús esküvőm lesz és ez mindkettőnknek így jó. Még a családunk is elfogadja. Aki meg morog az meg le van magasról sz*rva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!