Szeretnétek kéttanús vagy kicsi esküvőt? És akiknek csak kéttanús volt, sosem sajnáljátok?
Én nem tudom elképzelni, hogy csak két tanúval esküdjünk, hogy ne legyen szép nagy ruhám, virágok, sok vendég, ünneplés, lagzi.
Ti nem sajnáljátok? Nem bánjátok? Csak anyagi okokból döntöttetek így, vagy tényleg erről álmodtatok? Sosem vágytatok szép esküvőre, ahol szép ruhában vonultok be és mindenki titeket ünnepel?
A te szíved joga hogy nagy lagzit akarsz vagy sem.
Ahogy írod te el se tudnád képzelni a 2 tanús esküvőt.
Nincs ebben semmi rossz.Nagy lagzid lesz,mert azt akarsz.
Én viszont ellenben veled nagy lagzit nem akartam soha.Én el se tudom képzelni,hogy középpontban legyek,és bájologjak sok olyan ember előtt,akik a hétköznapokban egyszer sem kérdezik meg,hogy hogy vagyok.
Nekem a 2 tanús esküvő volt a legjobb megoldás.Soha nem bántam meg,hogy 10 évvel ezelőtt ilyen esküvőm volt.Még ma is boldog házasságban élek,és ha most mennék férjhez akkor ma is csak a 2 tanúsat választanám.
Mindenki úgy házasodik ahogy szeretne.Minden esküvőek megvan a maga varázsa.
Ugye te vidéki lány vagy?? Mert ott szokás mondani,hogy ha meghívnak egy csomó lagziba ,illik azokat visszahívni.Sőt annyira figyelnek erre,hogy a szülők pontosan tudják,hogy kinek mit vittek ajándékba,és mennyi pénzt adtak..mert ők ugyanezt várják el az illető emberektől..
Hál istenek én nem voltam sok lagziban.Amiben voltam is,mind ugyanarról szól(csak a ruha más) Kritizálás,semmi sem jó a vendégeknek,"lopkodás" hogy ki tud minél több piát elrakni(ingyen van)
és a halk panaszkodás hogy "mennyi pénzt kellett erre is kidobni,azt se tudom miből fizetem ki a villanyszámlát"...
A távoli rokonok nem érdekelnek.Hétköznapokon sem igazán tartjuk a kapcsolatot,akkor minek bájologjak előttük 1 napig?
A szüleim megértik,hogy 2 tanús az esküvőm.Nyugdíjasok,nincs pénzük arra,hogy 1 milliót beledobjanak egy lagziba.
A testvéreim (három van) örülnek ha hó végéig meg tudnak élni.Örülnek,hogy ki tudnak mindent fizetni,és nem kell hó végére kölcsön kérniük..Így ők is megértik,hogy nem akartam nagy lagzit.
A szomszédokat meg eszem ágában sincs jóllakatni.
De a lényeg,hogy utálom ha egy csomó ember engem bámul.Nem szeretek szerepelni,és nem is érezném jól magam.Akkor milyen esküvő lenne az,ahol azt várnám,hogy végre leteljen a nap,mert piszkosul rosszul érzem magam a bőrömben.
A 2 tanús esküvőmön jól éreztem magam.Az rólam,és a férjemről szólt.
A pénzt amit rászántunk,abból elmentünk inkább egy csodás nászútra.
" Ugye te vidéki lány vagy??"
Mit néztem be??? Csak feltettem egy kérdést!!
Látom a kérdőjelet nem ismered..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!