Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnétek kéttanús vagy...

Szeretnétek kéttanús vagy kicsi esküvőt? És akiknek csak kéttanús volt, sosem sajnáljátok?

Figyelt kérdés

Én nem tudom elképzelni, hogy csak két tanúval esküdjünk, hogy ne legyen szép nagy ruhám, virágok, sok vendég, ünneplés, lagzi.

Ti nem sajnáljátok? Nem bánjátok? Csak anyagi okokból döntöttetek így, vagy tényleg erről álmodtatok? Sosem vágytatok szép esküvőre, ahol szép ruhában vonultok be és mindenki titeket ünnepel?

2011. okt. 16. 21:29
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

A te szíved joga hogy nagy lagzit akarsz vagy sem.

Ahogy írod te el se tudnád képzelni a 2 tanús esküvőt.

Nincs ebben semmi rossz.Nagy lagzid lesz,mert azt akarsz.

Én viszont ellenben veled nagy lagzit nem akartam soha.Én el se tudom képzelni,hogy középpontban legyek,és bájologjak sok olyan ember előtt,akik a hétköznapokban egyszer sem kérdezik meg,hogy hogy vagyok.

Nekem a 2 tanús esküvő volt a legjobb megoldás.Soha nem bántam meg,hogy 10 évvel ezelőtt ilyen esküvőm volt.Még ma is boldog házasságban élek,és ha most mennék férjhez akkor ma is csak a 2 tanúsat választanám.

Mindenki úgy házasodik ahogy szeretne.Minden esküvőek megvan a maga varázsa.

2011. okt. 17. 12:42
 32/42 anonim ***** válasza:
Istenem, valakiknek arról szól egy esküvő hogy visszajön e a ráfordított pénz? A mi 5 milliónkból semmi nem jött vissza, mert nem arról szólt. Akik így vágnak bele, azok előtt szép jövő áll majd.............................
2011. okt. 17. 18:41
 33/42 A kérdező kommentje:
Mi köze ennek a közös jövőhőz? És nem mondtam, hogy azért csináljuk, hanem, hogy így lesz és kész.
2011. okt. 17. 19:59
 34/42 anonim ***** válasza:
én pont olyanra vágyom, amit te nem tudsz elképzelni. csak mi :) nem szeretem ha ünnepelnek, párom se. sőt, kifejezetten kellemetlenül éreznénk magunkat, pont azon a napon. tudom, hogy úgy lenne illendő, és sok dologra rá lehet venni engem csak azért mert úgy illendő, de arra, hogy ne érezzem jól magam egy ilyen napon, plusz elköltsek több százezer forintot, csak azért, hogy ne szóljanak meg, az nem gyerebe
2011. okt. 18. 01:30
 35/42 A kérdező kommentje:
És nem ciki nektek a rokonok előtt? Akiknek ti voltatok a lagzijukba? Ők fizettek azért, hogy benneteket megvendégeljenek, megtiszteltek azzal, hogy meghívtak.
2011. okt. 18. 09:17
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Ugye te vidéki lány vagy?? Mert ott szokás mondani,hogy ha meghívnak egy csomó lagziba ,illik azokat visszahívni.Sőt annyira figyelnek erre,hogy a szülők pontosan tudják,hogy kinek mit vittek ajándékba,és mennyi pénzt adtak..mert ők ugyanezt várják el az illető emberektől..

Hál istenek én nem voltam sok lagziban.Amiben voltam is,mind ugyanarról szól(csak a ruha más) Kritizálás,semmi sem jó a vendégeknek,"lopkodás" hogy ki tud minél több piát elrakni(ingyen van)

és a halk panaszkodás hogy "mennyi pénzt kellett erre is kidobni,azt se tudom miből fizetem ki a villanyszámlát"...

A távoli rokonok nem érdekelnek.Hétköznapokon sem igazán tartjuk a kapcsolatot,akkor minek bájologjak előttük 1 napig?

A szüleim megértik,hogy 2 tanús az esküvőm.Nyugdíjasok,nincs pénzük arra,hogy 1 milliót beledobjanak egy lagziba.

A testvéreim (három van) örülnek ha hó végéig meg tudnak élni.Örülnek,hogy ki tudnak mindent fizetni,és nem kell hó végére kölcsön kérniük..Így ők is megértik,hogy nem akartam nagy lagzit.

A szomszédokat meg eszem ágában sincs jóllakatni.

De a lényeg,hogy utálom ha egy csomó ember engem bámul.Nem szeretek szerepelni,és nem is érezném jól magam.Akkor milyen esküvő lenne az,ahol azt várnám,hogy végre leteljen a nap,mert piszkosul rosszul érzem magam a bőrömben.

A 2 tanús esküvőmön jól éreztem magam.Az rólam,és a férjemről szólt.

A pénzt amit rászántunk,abból elmentünk inkább egy csodás nászútra.

2011. okt. 18. 09:27
 37/42 A kérdező kommentje:
Nagyon benézted, nem vagyok vidéki...
2011. okt. 18. 10:18
 38/42 anonim ***** válasza:

" Ugye te vidéki lány vagy??"

Mit néztem be??? Csak feltettem egy kérdést!!

Látom a kérdőjelet nem ismered..

2011. okt. 18. 10:25
 39/42 A kérdező kommentje:
Az ugye feltételezést, meggyőződést jelent.
2011. okt. 18. 10:57
 40/42 anonim ***** válasza:
Mióta vált a "vidéki" szitokszóvá? Biztos vagyok benne, hogy nem sértésnek szánta a válaszadó. Egyébként tényleg főleg vidéken szokás, hogy ennyire nézik, ki milyen esküvőn volt, és azt vissza kell hívni stb. Szerencsére (bár vidéki vagyok), nálunk ez nem szokás. De ha az lenne, akkor sem érdekelne. Voltam pár rokon esküvőjén (akiket életemben láttam vagy 2*), és az, hogy meghívtak, nem elég ok arra, hogy feleslegesen dobjak ki pénzt az ablakon egy nagy esküvőre, ha én nem azt szeretnék. Aki ezen megsértődik, az így járt. Ez csak a mi napunk, a párról szól, és ha a pár kicsi/kéttanús esküvőt szeretne, az tartson azt. Nem szabad a sértődős rokonokkal törődni, csak az a fontos, hogy a pár jól érezze magát.
2011. okt. 18. 11:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!