Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen egy sima kéttanus esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy sima kéttanus esküvő?

Figyelt kérdés
Az érdekelne,hogy csak megmutatja,hogy itt írjuk alá,vagy mond is valamit?Meddig tart?Van csók,vagy gyűrű húzás?
2011. júl. 21. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Elmondják a szokásos szöveget, kimondod az igent, gyűrű lehet, de ahogy akarjátok, csók szintén, aláírjátok, a tanúk is, fénykép, és viszlát! Nem tudom mondjuk mennyi idő, de kb 20 perc?
2011. júl. 21. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

én pont most voltam ilyenen

polgári,2 tanúval és a szűkebb családdal

Bejön az anyakönyvvezető,felállítja őket,majd mondja a szöveget,aztán aláírja a felesé,majd a férj,végül a 2 tanú...beszél még kicsit,utána csók,koccintás és gratuláció...kb 25perc

2011. júl. 21. 20:05
 3/10 anonim ***** válasza:
a gyűrűhúzást meg az igeneket kifelejtettem,pont a lényeget :D
2011. júl. 21. 20:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű, de nagyszerű!!!!!
2011. júl. 21. 20:18
 5/10 anonim válasza:
Ha zavar a házasságkötő terem megoldhatod az irodájában vagy számodra és számára is elfogadható egyéb helyen. Ez utóbbiakat meg kell vele beszélni. A sallangokat lelehet mondani (csók, gyűrű, dics beszéd, stb.) és csak a hivatali pár kötelező mondat hangzik el. Persze a két tanú előtt. És valóban 15-20 perc alatt vége.
2011. júl. 21. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Viszont akkor is lehet kérni pezsgőt és "műsort" vers vagy ének. Azért fizetni is kell.
2011. júl. 21. 21:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!!Az enyém kedden lesz:))
2011. júl. 21. 21:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Minden jót!
2011. júl. 21. 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:
tőlünk még azt is megkérdezték, hogy a normál vagy a rövid verziót kérjük a szövegből:) a rövidet kértük:)
2011. júl. 21. 22:56
 10/10 A kérdező kommentje:

:))

Köszönöm mindenkinek!

2011. júl. 22. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!