Fiúm szeretne gyekekeket majd, de én nem tudom elképzelni, hogy legyen gyerekem. Pedig szeretnék, de?
"És ezek a vidám kis hangulatjelek mellé... miért? "
Mert ő 23, én 39 éves kétgyerekes anyuka, én is voltam 23, és akkoriban a p...ba kívántam volna magamnak gyereket.
Ez egy kicsit olyan, amikor az ember felnőttként, túl egy váláson és számtalan csalódáson, pénzügyi nehézségeken, szeretteink elvesztése után olvas olyat, hogy 14 éves lány összetörik és világfájdalmas kérdéseket ír ki, amikor a neki tetsző fiú mást hívott el moziba...
Tudjuk mi jár a fejében, mi is éreztük, de azóta tudjuk, hogy mennyire kis dolog ez.
Itt egy fiatal lány, akinek még nem számít hogy nem vágyik gyerekre (ha 35-40 évesen írná ugyanezt, akkor az más), mert bőven ráér és nem csúszik le semmiről. Meg itt egy rakás korombéli nő, aki majd meg veszik azért, hogy legyen társa és kisbabája...
Szóval nem kell ezt tragikusan felfogni, nem kell lemondani a szeretett férfiről, hanem élje boldogan az életét.
(az anyatigrises)
"A gyerek nem kiskutya, hogy na jó, a férjem annyira szeretné, akkor legyen, aztán majdcsak megszeretem én is..."
Én egyébként nem is azt mondtam hogy vállalja most, hanem hogy ráér, hiszen a barátja sem holnap akar nekifogni a gyerekcsinálásnak.
fiúmnak a tinilányok hívják a barátjukat. vagyis,te nem 23,hanem 13 éves vagy lelkiekben. ez nem baj,majd felnősz.
ettől függetlenül lehet valakit nagyon szeretni akkor is ha nem ő az igazi. mert az igazi az,akivel ugyanazt akarjátok a jövőben.
22:52 te nagyon el vagy tévedve.
Senkinek nem dolga az anyává válás. Arról szól az életed amiről akarod, hogy szóljon, ha barátnőkről akkor arról,ha gyerekről, akkor arról.
Ebbe az ég világon senkinek nincs beleszólása rajtad kívül.
Azt írod, hogy szeretne gyereket. MAJD.
Lehet hogy MAJD egyszer te is szertnél. 23 évesen én sem akartam, sőt! Menekültem a gyerekektől, biztos voltam abban, hogy vénlányként fogok meghalni minimum 9 macskával a lakásban.
Nincs kizárva, hogy egyszer, MAJD te is úgy érzed hogy kell gyerek. Ezért most, 23 évesen felesleges szakítani, hiszen nem meddő vagy (gondolom), hanem csak MOST nem szeretnél gyereket.
Hogy szeretne a barátod gyereket? Téged szeret, tisztel? Van megfelelő anyagi hátteretek, lakásotok, biztos munkahelyetek? Ezeket a kérdéseket neki is fel kell tenni.
Én 22 vagyok, szeretnék gyereket, de csak akkor ha fent felsoroltak megvannak, mert szerintem így az ésszerű. Szerintem ezt a barátod is belátja. Meg szerintem egy 2 éves kapcsolatban korai még erre gondolni.
Üljetek le és beszélgessetek erről, hogy kinek mik a vágyai, a tervei, mert csak úgy lehet közös jövőt tervezni.
22 évesen bennem sincs meg az anyai ösztön és ezzel nincs semmi gond, majd kattan valami az agyunkban és eljön az ideje a gyereknek is.
27 eves vagyok, es en se akarok gyereket. Egy ideig unszoltam magam, mert ugye allitolag az a normalis, hogy egy nö gyereket szul stb...
Mostanra rajottem, hogy nem lennek alkalmas anyának, szoval nekem nem lesz. En is ugy erzem, hogy nem lennek boldog. Egyszeruen nem vagyom ra. Vagyunk igy paran, hidd el, nem vagy egyedul. De ezert ne szakits szerinem se. Majd lesz valahogy!
Kedves kérdező!
Szerintem egyrészt még ráérsz a gyerekkel, ha van hátteretek hozzá, addig koncentrálj a párodra meg a karrieredre. DE! Ha nagyon elképzelhetetlen marad a gyermekvállalás számodra, akkor ne vállald. Ha csak bizonytalan vagy benne, akkor még változhat, de ha a belső nagyon tiltakozik ellene, akkor nem leszel boldog.
De én úgy érzem, hogy ezt nem most kell eldöntened.Nyugi! :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!