Mit gondoltok arról, hogy valaki a szerelmet csak egy bizonyos életszínvonal felett tud elképzelni?
Nem.
Divat mondogatni, hogy a szerelem nem ismer határokat.
Ami szép és jó, és igaz.
De a nélkülözés megöli a szerelmet. Főleg ha valaki lejjebb ad.
Dehogy is jellem hiba.Pénz nélkül nincsen szerelem, akárki akármit mond.Én sem tudnám lejjebb adni, ez van.
Mondjuk gyerekkoromban sem nélkülöztem, és most is mindig arra törekedtünk a férjemmel, hogy több és több legyen.Mikor megismerkedtünk, akkor is egy színvonalon voltunk.Máshogy nem is menne.
21:12 vagyok és részben cáfolnám az előttem szólókat.
Azért csak részben, mert ha nincs hol lakni (lehetőleg úgy, hogy nem szülőknél), nincs mit enni, akkor az valóban megmérgezhet egy jó kapcsolatot is.
De ha azért nem ilyen vészes mértékű a nélkülözés, akkor nem lehet akadálya a szerelemnek.
Én pár éve egész jó színvonalon éltem, nem okozott gondot, ha ruhát, ékszert, parfümöt akartam magamnak venni, ha nyaralni akartam menni, szóval egész jól éltem.
Most a férjemmel elég nehéz helyzetben vagyunk anyagilag már jó ideje és még a kaján is spórolnunk kell. Ennek ellenére ezek az anyagi gondok nem tették tönkre a kapcsolatunkat.
Ezek relatív dolgok. Kinek mit jelent a jómód. Van olyan, akinek már az jómód, ha van saját lakása/háza és egy középkategóriás autója. Másnak ez éppen csak a létminimum...
Én már egy saját ház + autóval elégedett lennék, ha a saját erőmből sikerülne ezt a jövőben megvalósítani. Jelenleg nincsen barátom, most főiskolán tanulok, de egyáltalán nem szempont az anyagi körülmények. Legyen ápolt és intelligens. De engem személy szerint zavarna az, ha valami kőgazdag pasim lenne, elhalmozna mindenfélével a két szép szememért...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!