Lemondhat a szülői jogairól, ha nem is akarta gyereket?
Először is, köszönöm szépen a válaszokat! Másodszor, a válaszolók egy része meglátta a lényeget. A csaj csak azért akart gyereket, hogy újra összejöhessen a párommal. Egy házi bulin történt a dolog, és állítólag a nő gyógyszert szedett. Ez a dolog egyébként 3 éve történt. Eddig nem találkozott soha a gyerekével, mivel a csaj sem akarja, és ő sem. Tudom ez nem mentség, hiszen a pici nem tehet semmiről. A csaj azt hangoztatja a közös ismerősöknek, hogy nincs szüksége anyagi támogatásra, hiszen neki sok pénze van. Most, hogy összeköltöztünk, és mi is gyereket szeretnénk jelentkezett a bíróság, hogy x ezer forint-ot kell fizetni gyerektartást (és telefonon is zaklatnak, persze soha nem szól bele senki).
Kérlek ne a páromat szidjátok ő is tudja, hogy hülye volt. Nekem is szar így élni, de változtatni nem tudok rajta.A kérdésemre szeretnék hasznos információt kapni. Köszi
Ja és még egy, szerintetek érdemes volna csináltatni egy DNS vizsgálatot?
Attól még hogy nem akarta, született egy gyermeke. Az ő vére. Ezt megtagadni!? Soha nem fogom az ilyen "embert" megérteni, az én szememben ez hatalmas bűn... Van egy mondás erre:
"A vér kötelez."
Mar regi kerdes, de biztos van ilyen madar most is.
12 hetig szakitanak meg terhesseget normal esetben. 4 honapos terhesnek erre adni, ablakon kidobott penz.
Nevere veszi, onnantol jogai es KOTELESSEGEI lesznek. Peldaul fizethet gyerektartast.
Nemelyik pasas (es no is) tenyleg olyan sotet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!