Lemondhat a szülői jogairól, ha nem is akarta gyereket?
Nem, én megkérdezném az apját..
Mondjuk olyantól nem esek teherbe, akiben nem bízom, szóval meg tudnánk beszélni. Ha ő nem akarja, akkor nem tartanám meg. Abban hiszek, hogy ez egy közös döntés és mindkét félnek van vétójoga.
Akkor te csakis olyannal szexszeltél még, akihez hozzá is mentél volna, ha terhes maradsz? Hűha!
Szóval ha teherbe esel és a pasi nem akarja, te elvetteted?
És igen, előfordul, hogy a baba sokat ordít, sokba kerül és apa inkább meggondolja magát, mint ahogy az előző hozzászóló is írta.
Igen, csak olyannal feküdtem le.
Miért olyan meglepő ez?
Ha pedig lelép a gyerek, akkor az egy későbbi következmény. Amit megelőzni nem feltétlenül tudok. Akkor is bűntudatom lenne,nem is kicsi, de ezt csak az tudja, aki nem csonka családban nevelkedett. Viszont én csak olyannak szülök, akivel ha elválunk csak tőlem válik el,a gyerekétől nem.
Nekem pedig a ti gondolkodásotok furcsa. Attól, hogy egy házaspár szétmegy, a gyereknek ugyanúgy maradnak szüleik, ez az én szememben nem kéthetente hétvége, felőlem bármikor láthatná.
Intézetbe pedig soha nem adnám. Nem tudom milyen agy kell ahhoz, hogy ez eszedbe jusson, de rohadtul megvan a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!