Lemondhat a szülői jogairól, ha nem is akarta gyereket?
Nekem valami nem stimmel a sztoriban.
Szexeltek, majd négy hónap múlva jelentkezett a csaj, hogy terhes. És ekkor megbeszélték, hogy elvetetik, amikor a 12 héten már bőven túl voltak? Nem vertek át téged nagyon a palánkon?
Amúgy tök durva hogy ilyen után ezt a pasit te még a párodként emlegeted...
Nem tudom miért a pasit tartjátok köcsögnek, a volt nője verte át, elég ocsmányul. Nehogymár ő legyen a szemét, amikor neki semmi döntési joga nem volt a gyerekkel kapcsolatban.
Én nő vagyok, de én sem nevelnék fel soha és látni sem akarnék egy rám kényszerített gyereket, akármennyire nem tehet róla.
Sehogyan sem esne. Anyámmal nem akarnék soha a büdös életbe sem beszélni, azért, amiért megfosztott attól,hogy családban nevelkedjem, és amiért hazudott apukámnak, de nem tudnám hibáztatni az apámat.
Az abortuszra meg minek kellett volna elmennie? Nem ő volt terhes, ő kifizette és kész. Az már egy másik kérdés, hogy elfogadta a pénzt, de a gyereket megtartotta.
Van, hogy egy nőnek nincs pasija, de gyereket akar. Ha ez a nő ilyen, tisztázni kellett volna, hogy nincsenek anyagi követelései. Az elején.
Nem hiszem, hogy van a gyereknek választása, vagy inkább mentél volna nevelőotthonba? Lehet, majd azt mondják a gyereknek, hogy apuka meghalt.
Inkább anyádat utálnád, aki felnevelt, apádat meg nem, aki lelépett? Egy felnőtt tudja, hogyha nem védekezik, gyerek lesz. Nő sem védekezett, pasi sem, mégis mire számítottak?
Lehet, a pasi nem tudta, hogy születik a gyerek? Hú, de át lett vágva!
Egyébként kedves kérdező, lehet, a gyerek egyszer csak megjelenik, mert kíváncsi az apjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!