Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám meggyőzni a...

Hogyan tudnám meggyőzni a nagyanyám, hogy nem drogozom?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok.

A hobbim a régi gépek (p1-p2) barkácsolása javítgatása.

Elég sok alkatrészem is van itthon.

Ma véletlen az asztalon maradt, néhány injekciós tű, az isopropanol, gyanták, miegymás.

Nagyanyám azt hiszi droglabort működtetek, ötletek?

Próbáltam már mondani neki mire használom a tűket, alkoholt, de hát az amerikai filmekből ő tudja, hogy hogy is néz ki egy droglabor...

Megvárom még, hogy hazaérjenek a szüleim, hátha ők meg tudják győzni valahogy.

2011. okt. 14. 13:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kérd meg a szüleidet,hogy mondja el a nagymamádnak
2011. okt. 14. 13:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez jó sztori! A szüleiddel együtt meggyözitek, nyugi!
2011. okt. 14. 14:00
 13/18 anonim ***** válasza:

Ez mekkora!

Szerintem azért a szüleidnek hinni fog.

2011. okt. 14. 14:23
 14/18 anonim ***** válasza:

jajj, nekem is tatám azt hitte egyszer. Biztos azt gondolta, h heroinozok, pedig azt nem lehet olyan kb. 50 ml-es tűvel, csak olyan 15 ml-essel

Most is az akváriumnál használok fecskendőt(bár tű nélkül),kékalgaproblémák miatt, mert csak úgy pusztulnak el, h ha nagy koncentrátunú Ph minus-t fecskendezek rájuk.

2011. okt. 14. 14:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Na, mi lett a vége? Nagyi megnyugodott?
2011. okt. 17. 15:01
 16/18 A kérdező kommentje:
Apám elmagyarázta neki, hogy melyik anyag mire kell, de azt mondta este, hogy az a gyanúja h anyósa szerint ő is benne van... :D
2011. okt. 17. 20:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Mondtam én, h nem lehet meggyőzni. :)
2011. okt. 17. 20:32
 18/18 anonim válasza:
Tudod a nyugdíjas emberek nagyon-nagyon unatkoznak és kell valami botrány nekik mindig. Ha tényleg érdekel akkor rendőrségen van drogteszt ott kimutatható a negatív eredmény.
2011. okt. 29. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!