Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? Nem akarja hogy...

Ez normális? Nem akarja hogy ott találjanak nála/vele?

Figyelt kérdés

Néha ott alszok a barátomnál, mert messze lakok. Ilyenkor úgy kell felosonni a szobájába miután mindenki alszik már, éjfél után valamikor. Aztán hajnal 5 előtt menni kell onnan nehogy meglássanak. Hiába kérdezem, hogy miért, nem mondja. Én nem értem, felnőttek vagyunk, semmi rossz nem lenne szerintem ha ott találnának reggel, hogy együtt alszunk.

Nekem elég rosszul esik, főleg hétvégén hajnal 5kor, mikor rángat ki az ágyból hogy menjünk már gyorsan. Szóval ez így jól van? Vajon mitől fél? Van ötletetek? Tudnak rólam a szülei.

2011. okt. 14. 12:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges,hogy ő és/vagy a szülei túlzottan vallásosak,és ezért szégyellnivalónak tartja,hogy együtt,egy ágyban alusztok(gondolok itt arra,hogy esetleg az esküvőig várni szeretne az ilyesmivel és fél,a szülők mit szólnának,ha megtudnák)
2011. okt. 14. 13:39
 22/27 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy?
2011. okt. 14. 13:40
 23/27 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy te 14?????

XD

2011. okt. 14. 14:30
 24/27 anonim ***** válasza:
és ezt te miért hagyod? ez marha megalázó. ha jót akarsz magadnak, akkor nem sokáig leszel a barátnője.
2011. okt. 14. 15:20
 25/27 anonim ***** válasza:
leülteted, megkérdezed, h miért van. Nem is értem h járhatsz vkivel akivel nem vagy őszinte. Mi mindent megbeszélünk a kapcsolatunk eleje óta, pedig csak 20 évesek vagyunk, ha közölne velem egy ilyet akkor először azt hinném h viccel, aztán megkérdezném h komoly-e és mi az oka. Ha van elfogadható magyarázat, akkor megpróbálnék kompromisszumot kötni. Ne rohand le h biztos megcsal stb, egyszerűen kérdezd meg nyugodt hangon h mi ez. Nyilván ő is tudja h nem normális a helyzet
2011. okt. 14. 15:33
 26/27 anonim ***** válasza:

Elárulom nektek hogy a bátyám baromi kicsapongó életet élt. És ő minden barátnőjét felhozta. Volt hogy az egyik csaj bennt aludt a szobájában ő meg jött haza egy másikkal. Na és anyukám akkor véget vetett ezeknek a kellemetlen szituknak, megmondta hogy elég.

Szóval nem biztos korántsem hogy van másik. Szerintem a szülőkkel van a gond.

2011. okt. 14. 15:41
 27/27 anonim ***** válasza:

Mennyi érdekes válasz... Lerí róluk, hogy egy ilyen embert sem ismernek, mint a kérdésben szereplő fiatalember.

Egyébként nem, ez bizony nem normális. Igen, nem akarja, hogy ott találjanak nála/vele. Nem, ez így nincs jól. Hogy mitől fél? Azt csak feltételezni lehet, de elmondom, hogy én mitől félnék. A srácnak 27 évesen te vagy az első barátnője (elmondásod szerint) Eddig úgy élt, hogy mindig maga volt, neki kimaradt a fiatalkori csajozás (talán a bulizás is) talán azért mert a szülei tiltották tőle (nem feltétlenül azért, mert vallásosak - erről nem írtál, vagy figyelmetlen voltam), vagy mert visszahúzódó, félénk ember. Annak idején ezt talán szégyellni valónak, cikinek érezte (mármint az együtt alvást, csajozást), és ez annyira rögzült benne 27 éves korára, hogy még most is saját magát szégyellné a szülei előtt, ha valakit nála találnának reggel. Úgy érzi rosszat tesz és ettől bűntudata lesz.

Ötletet eddig nem nagyon kaptál. Én írok egyet. Azt írod, a szülei tudnak rólad. Ha esetleg beszélgetni is szoktál velük, akkor kérdezd meg egyszer tőlük, hogy nem bánnák-e, ha ott aludnál a fiukkal. Lehetőleg úgy, hogy a srác is jelen legyen. Talán segít.

Gondolom majd írnak, hogy ez mekkora baromság. Talán az is, egy ilyen téren normálisan működő embernek, de nem egy olyannak, aki ebben él. Tudom, mert ugyanígy működöm, mint a barátod... :-/

31/f

ui.: arra, hogy az együttalvás során miért nincs szex, megint tudnék jónéhány magyarázatot adni, de ilyen kérdés nem volt. (a kérdezőtől)

ui2.: elnézést, ha nagyon értelmetlen lenne, nem szoktam hosszabb kommenteket írni. A helysírási hibákért is bocs, de nem vagyok egy géniusz.

2011. okt. 14. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!