Ez normális? Nem akarja hogy ott találjanak nála/vele?
Néha ott alszok a barátomnál, mert messze lakok. Ilyenkor úgy kell felosonni a szobájába miután mindenki alszik már, éjfél után valamikor. Aztán hajnal 5 előtt menni kell onnan nehogy meglássanak. Hiába kérdezem, hogy miért, nem mondja. Én nem értem, felnőttek vagyunk, semmi rossz nem lenne szerintem ha ott találnának reggel, hogy együtt alszunk.
Nekem elég rosszul esik, főleg hétvégén hajnal 5kor, mikor rángat ki az ágyból hogy menjünk már gyorsan. Szóval ez így jól van? Vajon mitől fél? Van ötletetek? Tudnak rólam a szülei.
Hát én addig menekülnék ebből a "kapcsolatból", amíg lehet.
1. 27 évesen te vagy az első barátnője ÉS
2. úgy rejgetet téged a világ elől, ilyen megalázó és kényelmetlen helyzetekbe hozva?
Ezzel a pasival nagyon nem stimmel valami, én azt sem hinném el, amit kérdez. Ne legyél naiv.
Hát szerintem még nem tudja hogy kezelje a helyzetet hiába 27 éves akkor is ha te vagy az első akkor idő kell mindenhez. De azért beszéld meg vele ezt a kérdést.
Mi is az elején aludtunk csak úgy együtt, de úgy szégyelltük is hogy biztos azt gondolják hogy mi azt csináljuk. De ez nem sokkal később elmúlt. Úgyhogy mond neki hogy mutasson be és tisztázzátok a helyzetet. Vagy aludjatok nálatok.
Mióta vagytok együtt?
Hát elég érdekes,hogy 27-évesen rejteget mint a lopott biciklit!Miért nem kérdezed meg tőle?Ha a szülei tudnak rólad és találkoztál is velük akkor nem tudom mi értelme van!Fura nagyon!De én biztos a te helyedben nem csinálnám tovább!Marha megalázó!
Úgy bírom, hogy bármilyen probléma merül fel egy kapcsolatban, máris jönnek a "biztos megcsal", meg a "tuti van melletted valakije" hozzászólások.
De nem csak ennél a kérdésnél...az eszetekbe sem jutott, hogy nem őt szégyenli, hanem mondjuk a szüleit?
Mert a nagy okos, magyar mentalitás csak arra terjed ki, hogy mindenki megcsal mindenkit. pfff
Amúgy kedves kérdező, ne haragudj az OFF-ért.
Erre a kérdésre igazából csak a barátod tud választ adni, mi csak találgatni tudunk.
Lehet, hogy a szülei, ahogy valaki már írta előttem, nagyon vallásosak (hiszen 27 évesen te vagy az első barátnője), vagy valami más okból nem akarja, hogy találkozz velük, ami tőled független.
Az is lehet, hogy mivel te vagy az első lány az életében, még nem tudja kezelni a hasonló helyzeteket.
De tényleg ezt így nem lehet megmondani, ő tudja egyedül, mi az igazi ok.
L/24
Ha pl. szégyelli a szüleit, akkor mégis miért alszanak ott? Ha vallásosak a szülei, akkor azt ált. nem szégyelleni szokták,hanem rögtön felvállalni. Ez így, akárhogy is nézzük, innen-onnan, így-úgy nem "normális" dolog.
Meg 27 éves és csak együtt alszanak....?
Szerintem is a szülőkkel lehet itt valami gond. Lehet nem akarják, hogy oda "idegent" vigyen, mert az ő házuk. Nem tudhatjuk milyen felfogásúak.
A barátoddal beszélgettél már a családjáról?
Valószínűleg tényleg csak nem tudja kezelni a helyzetet - alapozom e feltevésemet arra, hogy 27 évesen te vagy az első barátnője. Ezeket a dolgokat tanulni kell, a legtöbbek 16-17 év körül megtanulják, de úgy tűnik ő kicsit későn érő. Legyél vele türelmes - feltéve, hogy szereted / úgy érzed, hogy tudnád szeretni.
Én inkább azt nem értem, hogy miért nincs szex? Nem, mintha bármi közöm lenne a dologhoz, de engem jobban zavarna, hogy képes csak úgy aludni mellettem és nincs semmi akció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!