Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek meddig mehet igy?...

Szerintetek meddig mehet igy? 26N 31F,4 éve vagyunk házasok, azelött még 5 évet eggyütt voltunk,

Figyelt kérdés
Van egy fiunk aki 2 éves múlt, én otthon vagyok vele, mert nincs aki vigyázzon rá míg dolgozom, tehát egy fizetés, a gyermekpénz átszámitva kb.2800 ft egy hónapra, ennyi az én bevételem. Apa dolgozik 6-2 ig, fél négy mire hazaér, de egy jó félórát számitogépezik, kajál, erre 5 óra, és fél 6kor megy is horgászni, minden második nap, sötétbe hazajön, megkérdi mi a vacsi, utána csinálja az úszókat, festi, csiszolja,9-10ig, majd jön lefeküdni, szex egy héten egyszer, ha én kezdeményezek. Szerintetek mennyit van a gyerekkel, oké ha dolgozna, de igy? Ennyi jár neki, szerinte, s nekem annyi nem járna, legalább délután1- 2 órát vigyázna rá, egész nap ketten vagyunk, se barátnök, se senki meddig mehet ez igy?fözni és a gyerekre vigyázni kellek vagy mi a fene,már unom az egeszet.
2011. okt. 14. 09:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
az ilyen ember nem változik, hagyd ott.
2011. okt. 14. 13:21
 22/24 anonim ***** válasza:

Röhej, hogy sokan a válást tanácsolják. Csak azért mert ők maguk is elváltak, nehogy hallgass rájuk kérdező!!!!

Azért ez még nem válóok. Inkább fenyegetőzz, majd észheztér!

Aki egész családban nőtt fel, mint én, csak az tudja mekkora kincs ez, és csak az tudja mit hagy ki az, akinek csonka családja van..

2011. okt. 14. 13:23
 23/24 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem vagyok kompetens csak azt szerettem volna kifejezni, hogy borzasztó tanulságos ilyeneket olvasni, arra vonatkozólag, hogy hogyan nem akarnék SOHA élni:SSS 26 évesen ilyen megkeseredettnek, beszűkültnek lenni szörnyű. Amikor te szültél, én akkor buliztam a legnagyobbakat az egyetemen... Ilyenkor jövök rá, hogy jó úton haladok az életemben. Remélem megoldódik a problémád.
2011. okt. 14. 21:28
 24/24 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek, kérdező?
ápr. 4. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!