Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek meddig mehet igy?...

Szerintetek meddig mehet igy? 26N 31F,4 éve vagyunk házasok, azelött még 5 évet eggyütt voltunk,

Figyelt kérdés
Van egy fiunk aki 2 éves múlt, én otthon vagyok vele, mert nincs aki vigyázzon rá míg dolgozom, tehát egy fizetés, a gyermekpénz átszámitva kb.2800 ft egy hónapra, ennyi az én bevételem. Apa dolgozik 6-2 ig, fél négy mire hazaér, de egy jó félórát számitogépezik, kajál, erre 5 óra, és fél 6kor megy is horgászni, minden második nap, sötétbe hazajön, megkérdi mi a vacsi, utána csinálja az úszókat, festi, csiszolja,9-10ig, majd jön lefeküdni, szex egy héten egyszer, ha én kezdeményezek. Szerintetek mennyit van a gyerekkel, oké ha dolgozna, de igy? Ennyi jár neki, szerinte, s nekem annyi nem járna, legalább délután1- 2 órát vigyázna rá, egész nap ketten vagyunk, se barátnök, se senki meddig mehet ez igy?fözni és a gyerekre vigyázni kellek vagy mi a fene,már unom az egeszet.
2011. okt. 14. 09:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekre vigyázás is kitesz otthon egy műszakot..Ezt értetsd meg vele.

Gondolom ketten vállaltátok, akkor meg vegye ki ő is a részét, vagy a gyereket csak megcsinálni tudta?

Amúgy mi pont az ilyenek miatt nem akarunk gyereket, mi beláttuk, hogy nyűg lenne.

2011. okt. 14. 10:20
 12/24 A kérdező kommentje:
És mi az érdekes?anyosék a szomszédok,de a férjemnek van egy lánytesója akinek van egy 6 éves lánya és anyós arra az unokára vigyáz egész nap.eddig ugy volt,hogy ö fog vigyázni a gyerekre de most mikor kellett volna menni dolgozni kijelentette,hogy 2re nem tud vigyázni ,most lett nyugdijas.
2011. okt. 14. 10:23
 13/24 anonim ***** válasza:
(a gyereknekl jobb, hogy az első 2-3 évet az édesanyja mellett tölthette- ez egész életére erőt ad neki..)
2011. okt. 14. 10:27
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Amikor megismerted és gyerek előtt is ilyen volt?

Az én férjem is (6éve vagyunk együtt, van egy 1éves babánk) este 7kor jön haza,reggel 8kor megy el, dolgozik :( Én vagyok itthon a babával. Ő is ha hazajön,hulla fáradt, eszik, aztán alszik, fürdetésben mondjuk segít. Mondjuk mi élünk házaséletet és este mikor alszik a babánk tudunk beszélgetni is. Alapvetően az elmondásod alapján,én ezt hiányolom. Szerintem meg lehetne beszélni,hogy oké hogy horgászik, de horgászhatna mondjuk heti 2szer is csak, mert neked is kijár heti 1szer egy pihenőnap.

Napközben meg menjetek ide-oda babával,ismerkedj,barátkozz. És akkor már is nem lesz annyira keserű az élet :)

2011. okt. 14. 11:53
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

11:53as vagyok. Meg hétvégén családi programokat szoktunk csinálni. Nekünk még ez a kikapcsolódás. Kirándulás, játszótér,játszóház,cuki...stb.

Ti mit csináltok hétvégén? Vagy akkor is dolgozik, vagy horgászik?

2011. okt. 14. 11:56
 16/24 anonim ***** válasza:

Valószínűleg van köztetek valamiféle beszélőviszony.

Ültesd le aztán állísd kész tények elé: hetente néhány alkalommal bizony neked is szükséged van szabadidőre. A gyerek egy dolog, de a gyereknek is jobb, ha nem egy életunt anyával van összezárva. A gyerek az övé is. Értesd meg vele azt is, hogy a gyereknek is tudnia kell, ki az apja, nem pedig csak azt kell látnia, hogy ott egy hímnemű, akivel együtt él. Plusz még azt is el kellene mondani, hogy ha te is eljárnál dolgozni, több lenne a bevétel (persze ha szeretnél dolgozni).

Ugyanezt közölném a nagymamával is... Ha ott egy 6 éves gyerek, őt is be lehet vonni a 2 éves vigyázásába, nem kicsi annyira már az sem.

2011. okt. 14. 12:20
 17/24 A kérdező kommentje:
hétvégén is horgászik,reggel 6tól kb 1-2ig s akkor jön nagy éhesen,mit lehet enni,utána is jól elvan egyedül.anyos pedig hitegetett egesz nyáron,munkát is kerestem,mikor kellett volna menni akkor ö nem tud mit kezdeni 2 gyerekkel,majd meglesztek valahogy egy fizetésböl
2011. okt. 14. 12:32
 18/24 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez van!!! 3.5 éves a lányunk és még nem volt az apjával egészségesen, egy napot.. mert apa munka után, galambászik... :(

nem volt szabadidőm, barátok lek.optak mert soha nem tudtam sehova elmenni csak gyerekkel és utánna elmaradoztak a meghívások.. mi ott tartunk, hogy próbálom építeni az életet..apuka meg maradjona tubikkal egyedül.. egy hét és felfordul és a kosz fogja meegenni, ja és gyerek elött ő sem volt ilyen...kreté.n... a

múltkori vitakor azt mondta, HOGY ÖRÜLJEK, HOGY Ő VAN.. ÉS KEDVES NEM HÁNYTORGAT FEL SEMMIT...MERT MEHETNE INTÉZKEDNI!!én boci szemekkel néztem, hogy miről beszél.. mert én elköltöttem a GYEREK PÉNZÉT.. (GYES!!!!) MINDEN HÓNAPBAN, ÉS Ő LÁTTA TUDJA, HOGY VOLT, HOGY VETTEM MAGAMNAK IS RUHÁT BELÖLLE...

MI VAN?????? EZ EGY AGYHAL.OTTT...NA AZÓTA VILGOSAN TISZTÁZTAM, VELE, HOGY VÉGEZTÜNK !

gyes melett csináltam bedolgozást, stb.. kb.. annyit tettem le minden hónapban az asztalra mint ő...de örüljek, mert ő a FÉRFI ISTEN, és eltartott.. mikor mondtam a pénzt, a fött kaját.. szerinte a hütőben terem a kaja, vagy terülj terülj asztal van??? befizette a számlát haza egy ft. nem adott.. de eltartott, és örüljek, hgoy nem jelent fel.. mert vettem magamnak ruhát stb.. ja és DIPLOMÁS, EMBERRŐL VAN SZÓ!!! KÉRDEZTEM, HGOY AGYHALO.TTKÉNT HOL SZEREZTE DE NEM VÁLASZOLT...

szóval kedves kérdező, hagyd ott a pic.sá.ba, mert nem változik csak vissza vet... még egyedül is könnyebb mint egy ilyen emberrel.

2011. okt. 14. 13:07
 19/24 anonim ***** válasza:
Jófej anyósod van...
2011. okt. 14. 13:07
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

De miért nem mentek ti is vele horgászni?

Én is nagy horgász vagyok, pedig nő vagyok, semmi égő nincs ebben, a legcsodálatosabb hobbi a világon. Apa engem is vitt babakoromban, meg a nagyszüleim is vittek, akkor fertőztek meg ezzel a horgászatimádattal :)

Menjetek ti is vele, a gyerek imádná és akkor együtt van a család.

2011. okt. 14. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!