Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám beleerőltetett egy...

Anyám beleerőltetett egy beteg szerepbe?

Figyelt kérdés

Pár éve váratlanul megőrült, bár sose volt normális és elűzte apámat. Majd lelkileg addig nyimirgatott, amíg depressziós nem lette, zuhanni nem kezdtem a tanulmányaimban. Amikor kicsit is sikeres voltam és ezt látta rajtam megint elkezdett megtörni. Én ne legyek sikeres, most a második felvételimet rontottam el és amikor elkezdtem felkészülni és munkát keresni, a leg váratlanabb és lersze a legrosszabb pillanatban egyszer csak üresen találtam a hűtőt. (nem beszélve a folyamatos lelki bántalmazásairól.)

Most itt vagyok. Betegen, ismét megtörve. Pedig már szárnyalnék ha nem lenne mögöttem valami beteges erő. Ês 20 évesen érzem magam mentálisan, és helyzetileg ugyanúgy. És lersze kiszolgáltatva mint egy 10 éves kölyök. Megszakadt a kapcsolatom a külvilággal, és úgy érzem anyám erre megnyugodott. És bennem is jezd beállni egyfajta már régen jól megszokott, de egy ideig elveszített egyensúly amiben elvegetálhatok mint egy kifejlett. 20-on éves kisgyerek. Szobadíszként. Kapcarongyként. Akivel büntetlenül minden szemétséget megtehet amíg meg nem döglik végre.

De a hideg ráz ettől. Mocskosul ki akarok szabadulni ebből a lélekvesztőből. De amikor nekifutok folyton kigáncsol.

Biztosan nehéz elképzelni hogyan gyakorolhat ekkora hatást egy már felnőtt emberre az anyja..... De sajnos van ilyen.

Mit tegyek?

2011. okt. 14. 09:36
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Es oersze ez volt a cel a kezdetektol fogva. Egyszer kihivta ram ammentoket es konyorgott nekik, hogy zarjanak be a dilihazba. Meg a kulcsaimat is elvette. Azert vittek be, mert kitalalta, hogy megtamadtam. Es oersze hittek neki,

Valojaban o tamadott meg tobbszor is, es mar azzal is elkezdett zsarolni amit o erdemelne. Ram akarta huzni az ekmebeteg szereoet akit be kekk nyugtatozni, mert nem engedelmeskedik a oszichopata beteg anyucinak.

2011. okt. 14. 09:56
 12/32 anonim ***** válasza:

Ne oszd meg vele a terveid, ne mondj neki magadról semmit, csak csináld a dolgod, önállóan, őt ezekből kizárva, ha nem lesz felkészülve, nem tud kigáncsolni.

Keress párt magadnak, aki mindenben támogat és máris könnyeben fognak menni a továbbiak.

Ne foglalkozz azzal, amit mond rád, nézd levegőnek.Csak feleslegesen bosszantanád magad vele.

Vedd fel a kapcsolatot a külvilággal feltétlenül, máshogy nincs esélyed.Az ne érdekeljen,hogy ez őt hogyan érinti.Dühöngjön, ha akar, majd megunja.

A sarkadra kell állnod, különben véged van!

Isten mentsen mindenkit az ilyen...anyától..

2011. okt. 14. 09:57
 13/32 anonim ***** válasza:
A megoldás az azonnali költözés, beszélj apuddal, vagy barátnőddel, hogy amíg saját lábra nem tudsz állni addig ott lehess.
2011. okt. 14. 09:58
 14/32 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ertem ezt a humor dolgot :)
2011. okt. 14. 09:59
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Normális vagy te, csak anyád beléd beszélte az ellenkezőjét.

Ha van még rá legalább egy kis anyagi keret, menj albérletbe, a legsürgősebben, ha más megoldás nincs.Meg se mondd neki, hogy hová mész!

Össze fogod szedni magad, amint kellő távolságban leszel tőle, majd meglátod!

2011. okt. 14. 10:00
 16/32 anonim ***** válasza:
Egyébként nem rakhat ki, amíg hozzá vagy bejelentkezve és a házában vannak a személyes holmijaid!
2011. okt. 14. 10:01
 17/32 A kérdező kommentje:

Utolsó :) szerinted .... Van baratnom? Vagy volt eddig valaha is? :D pedig tobb lannyal keruktem kozelebbi kapcsolatba, de amint megtudta mi van. A hatterben szabalyosan elkezdett menekulni.

apammal az a helyzet h jol megszokta h itt hagyott a szarban. Es mar kijekentette h az egyetememet sem fogja tamogatni mert kidobott penz, nem tudok hozza koltozni mert alberletben el. Raadasul nem egyedul. Szegeny bolond oreg o is, de legalabb nem rossz szandeku,,

Sajnos anyamhoz hasonlit engem is, oedig csak azert keresem, mert menekukni orobalok elole. Ugy nez ki nem erti.

2011. okt. 14. 10:02
 18/32 A kérdező kommentje:

Megoldotta.

Egyzser megfogtam egy konyhakest, es oda akartam neki adni, hgoy tessék, szúrd belém. Halál higgadt voltam.

Visítva sírva kirohant, a szomszéd lány jött át mint valami veszett macska, hogy én egy állat vagyok és takarodjak.

Végül anyám a bíróságra ment és kisírta magának a 30 napos megelőző távolságtartási végzést.

2011. okt. 14. 10:05
 19/32 A kérdező kommentje:
És egyébként semmit nem csináltam. Csupán annyira sarokba szorított, hogy bármikyen módon, de mg akartam vele értetni mit csinál az életemmel...
2011. okt. 14. 10:06
 20/32 A kérdező kommentje:
Üvöltözött velem a semmiért, még karmolászott is, nem ütöttem meg. Nem tettem semmit, csupán oda akartam neki jelképesen adni a kést, ennyi,
2011. okt. 14. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!