Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy gondban vagyok! Ki mit...

Nagy gondban vagyok! Ki mit tenne a helyembe?

Figyelt kérdés
Élettársként élünk 3 éve.Közös gyerek nincs,saját van!Falun élünk,én költöztem hozzá anno.Már 1x "kidobott"nem szeret címen!Csak újra kezdtük,pár hónapja egy félreértés miatt megint ki akart dobni a gyerekkemmel együtt,5 éves.Aztán meggondolta.Most meg azt mondja,hogy nem sokáig fogunk együtt élni,mert ő azt veszi észre,hogy nagyon különbözőek vagyunk!Én úgy érzem,hogy nem szeret,olyan furán tud viselkedni..Mit csináljak??hagyjam el?vagy várjak..vagy kidob,vagy nem?!pedig én szeretem őt!nincs senkim se..se munkám semmi..hogy tartsam el így magunkat,ha mégis elköltözök?!albérlet..ha nem kapok munkát??
2011. okt. 14. 09:24
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Igen énis úgy látom a helyzetet,mint az egyik hozzászóló...rengeteg a munkanélküli!persze el lehet helyezkedni,ha mázlid van,és nincs gyereked..nincs diplomám..nem fejeztem be a sulit én hülye!Hogy költöznék Pestre??miből?nem vihetem el az apjától 300km-re,abból megint bíróság lenne!!ja és nem dobna ki,addig még nem tudnék hova menni..azért ennyire nem gáz..
2011. okt. 15. 08:59
 32/32 anonim ***** válasza:

Elviheted apatol nyugodtan 300 km re, oldja meg a lathatast ahogy akarja

Koltozz Pestre,.igem, besetalsz egy korhazba es lám van mumka.

Anyaotthonba lehetsz a kicsivel.

Ne legyel mar ennyire szerencsetlwn

2021. ápr. 3. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!