Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy gondban vagyok! Ki mit...

Nagy gondban vagyok! Ki mit tenne a helyembe?

Figyelt kérdés
Élettársként élünk 3 éve.Közös gyerek nincs,saját van!Falun élünk,én költöztem hozzá anno.Már 1x "kidobott"nem szeret címen!Csak újra kezdtük,pár hónapja egy félreértés miatt megint ki akart dobni a gyerekkemmel együtt,5 éves.Aztán meggondolta.Most meg azt mondja,hogy nem sokáig fogunk együtt élni,mert ő azt veszi észre,hogy nagyon különbözőek vagyunk!Én úgy érzem,hogy nem szeret,olyan furán tud viselkedni..Mit csináljak??hagyjam el?vagy várjak..vagy kidob,vagy nem?!pedig én szeretem őt!nincs senkim se..se munkám semmi..hogy tartsam el így magunkat,ha mégis elköltözök?!albérlet..ha nem kapok munkát??
2011. okt. 14. 09:24
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
9.37-esnek szólt az előbbi!De persze,hogy kell a 67%-a is csak azért írtam,hogy még a fizum is kevesebb lenne!!Vissza kellene költözzek a városba,ahoz kellene munka ott,de ahoz meg először lakás kellene!!ahoz meg pénz!!miből fizetek ki 2 havi kauciót?ettől félek,ez egy mókuskerék!ja és lehet még a gyerekem is elvenné az apja..
2011. okt. 14. 09:43
 12/32 A kérdező kommentje:
keressek munkát?innen,hogy?levonják a tartozást,20ezer a bérlet legalább,és a gyereket nem tudom hova tenni reggel...komolyan élni nincs kedvem!
2011. okt. 14. 09:45
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Én albérletbe mentem 4 éves kislányommal amikor elváltam a férjemtől.Dolgoztam,és a kicsi oviban volt.Nekem is volt hitel tartozásom(jobban mondva a férjemnek,de nekem kellett visszafizetni)Mégis megvoltunk ketten a lányommal így is.Budapesten béreltem egy kis garzon 30.000 3 rezsiért.Nem voltunk gazdagok,de nem éheztünk,és a kislányomnak igyekeztem minden kívánságát teljesíteni..

Én úgy érzem,hogy te csak panaszkodsz,de nem is igazán akarsz lépni,hogy jobb legyen.

Nem akarsz dolgozni mert vonnak belőle..Ez komoly??Én elmentem 1 órát takarítani is,mert ezért is kaptam havonta 10.000 forintot.Ez is pénz-

Miért nem keresel egy állást,és kezdenéd visszafizetni a hiteledet? Minél később kezded visszafizetni annál több késedelmi kamat jön rá,és annál többet kell fizetned..

2011. okt. 14. 09:46
 14/32 anonim ***** válasza:
Márpedig kapd össze magadés lépj,mert most még van időd. Ha jövő hónapban kirak akkor végképp az utcán leszel.
2011. okt. 14. 09:47
 15/32 anonim ***** válasza:

Igazából úgyis tudod, hogy ez a helyzet VÉGET FOG ÉRNI. Ha te nem mész, kidob. Írod, sehova sem tudsz menni. Akkor elképzelem, hogy ott állsz 2 szatyorral + a gyerek, és mit csinálsz???? HOVA MÉSZ?

Előzd meg a helyzetet: a gyerek ovis, szóval nem kell szívességet kérned senkitől, hogy vigyázzon rá. Akármilyen munka, minél gyorsabban, hogy legyen elég pénzed. Mert ha majd akkor dob ki, akkor ott lesz a zsebedben a bankkártyád, és lesz hova vinni a GYEREKEDET!

Állj fel, és szedd össze magad! Nem lesz egyszerű, de menni fog!

2011. okt. 14. 09:47
 16/32 A kérdező kommentje:
Nem akartam,hogy panaszkodásnak tűnjön..ha tudnám,hogy lesz biztos munkám,már itt se lennék,de úgy félek..Békés megyéből írok..itt annyira nincs munka..elvállalnék én bármilyen munkát komolyan..félek,hogy arra nem lesz pénzem,hogy enni adjak neki.Egyik ismerőst se veszik fel már sehova hasonló végzetséggel,mert már nem támogatja az állam.Most készül lemondani a gyerekeiről és megy külföldre..
2011. okt. 14. 09:52
 17/32 anonim ***** válasza:
Akkor ha ennyire nem tudsz hova menni, keress egy anyaotthont, ahova a gyereked is viheted. Addig ott lakhatsz, találsz munkát, akármit (takaríthatsz is, bármi), és szép lassan talpra kell állnod. A gyereked apja gyerektartást nem fizet?
2011. okt. 14. 09:57
 18/32 anonim ***** válasza:

Gondolom, kapsz családit és gyerektartást, ez talán pótolja azt, amit levonnak. A lakáshoz tényleg pénz kell, azért kellene MOST valami munkát elvállalni. Ha árufeltöltő, akkor az, nem vagy abban a helyzetben, hogy válogass. Ha dolgozol 2 hónapot, ha addig ki tudod húzni, akkor lesz annyi, (nem akarok a zsebedben turkálni, de: kb 35 lehet a gyerekre, meg mondjuk 80000-t keresel, az 110/ hó, ebből leadsz mostani helyre is valamennyit, gondolom, havi 50.000 tuti marad. )Ha ezt 2 hónapig elrakod, akkor 100.000 Ft. Szerintem bárhol meg tudod beszélni, hogy a havi lakbért előre fizeted, a kauciónak meg felét, a másikat meg majd következő hónapban. Így kajára is marad valamennyi. Aztán kérhetsz majd segélyt is, van többféle, ingyenes ebéd az oviban, vagy csak átmeneti segély. Aztán ha ez így beindul, nézhetsz más munkahely után is.

Kitartás.

Arra gondolj, mindenképp el kell onnan jönnöd, akkor mit kezdesz, ha nem gondolkodsz előre?

19/32 anonim ***** válasza:
Ja, és ovi általában reggel 6-tól van.
 20/32 A kérdező kommentje:
itt 7-től van ovi..de nem tudok bejárni dolgozni,max.9-re.más is volt már ilyen helyzetbe??!gyerektartást nem kapok,mert szintén munkanélküli apuka..talán hamarosan fizet..ő is abba a városba lakik ahova költöznék,és neki sincs 2 éve munkája..
2011. okt. 14. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!