Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy gondban vagyok! Ki mit...

Nagy gondban vagyok! Ki mit tenne a helyembe?

Figyelt kérdés
Élettársként élünk 3 éve.Közös gyerek nincs,saját van!Falun élünk,én költöztem hozzá anno.Már 1x "kidobott"nem szeret címen!Csak újra kezdtük,pár hónapja egy félreértés miatt megint ki akart dobni a gyerekkemmel együtt,5 éves.Aztán meggondolta.Most meg azt mondja,hogy nem sokáig fogunk együtt élni,mert ő azt veszi észre,hogy nagyon különbözőek vagyunk!Én úgy érzem,hogy nem szeret,olyan furán tud viselkedni..Mit csináljak??hagyjam el?vagy várjak..vagy kidob,vagy nem?!pedig én szeretem őt!nincs senkim se..se munkám semmi..hogy tartsam el így magunkat,ha mégis elköltözök?!albérlet..ha nem kapok munkát??
2011. okt. 14. 09:24
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ismét én: megelőlegezett gyerektartásról hallottál? Mert ha nem, akkor leírom szívesen.
2011. okt. 14. 10:02
 22/32 A kérdező kommentje:
ien hallottam...:)nem vagyok "buta",legalábbis remélem nem gondoljátok!?el van idítva a végrehajtás..de még lehet 2 hónap míg lesz belőle valami..
2011. okt. 14. 10:04
 23/32 anonim ***** válasza:
27%

Nagyon nehéz lehet most neked. Hány éves vagy?

Könnyü azt mondani mint a többi hozzászóló, hogy keress munkát menj dolgozni, állj a sarkadra, sajnos az élet nem ilyen egyszerü. 600 000 munkanélküli van az országban, amire jut 40 ezer munkahely, amiböl a fele Bp-n van, tudom mi a dörgés munkaügyben, itt szabolcsban is szar a helyzet. Aki meg okoskodik hogy keress munkát annak üzenném hogy jöjlön és próbálkozzon, keressen itt munkát ,ne a szája járjon!

Nagyon sajnállak hogy ilyen helyzetben vagy.

Sok sikert a továbbiakban!

2011. okt. 14. 10:29
 24/32 anonim ***** válasza:

Nagyon nem értek az utolsóval egyet. Ki mondta, hogy könnyű munkát találni?

Akkor mégis mi a bánatot tegyen, ha pénz kell neki?

Akkor ne keressen munkát, hanem:

kéregessen

raboljon

"egyéb"??????????????

2011. okt. 14. 10:37
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem mondta hogy könnyű munkát találni.Nem könnyű,sőt Pesten sem könnyű.Mégis ilyen helyzetben nem panaszkodni kell,nem a csodára várni,hanem mindent megtenni azért hogy legyen munkája.Ha kell el kell menni takarítani,mosogatni vagy gyárba kell menni összeszerelői melóra.

A kérdezőnek nincs otthona,nincs oda kötve az adott városhoz.Akár az egész országban nézhet állást magának.

Feltételezem,hogy diplomás a kérdező(ha már diákhitelt kapott) Ezek szerint megvan a megfelelő végzettsége is,hogy tudjon több állást keresni magának.

Nekem csak szakmám van,még érettségim sincs.Mégis tudok dolgozni,és nem mondtam nemet akkor sem amikor a kórházba vettek fel takarítónőnek.Amíg nincs jobb ez is jó..

A kérdező csak úgy tud segíteni magán,ha elmegy melót keresni.Hidd el nekem hogy tudom mit élsz át,mert én is így jártam.Csak engem a párom(a fiam apja) akkor dobott ki amikor tél volt,és a fiam másfél éves volt.Sehová nem tudtam menni,de mivel már éreztem korábban hogy be fog következni így előre léptem.Elmentem dolgozni,a fiamat bölcsibe tettem.A kórházba megtudtam beszélni,hogy 1/2 8-tól dolgoznék 6 óra helyett,de nem 2-ig hanem 1/2 4-ig maradok..Így tudtam vinni is meg érte is tudtam menni a bölcsibe a fiamért..A fizetésemnek több mint a felét nem adtam oda a páromnak(emiatt dobott ki,legalábbis ezt hozta fel oknak)

De lett annyi pénzem,hogy egy kicsi albérletben meghúzzuk magunkat..

Valahol el kell kezdeni.

25/N

2011. okt. 14. 10:49
 26/32 anonim ***** válasza:
32%
Hát baromi könnyű szidni a kérdezőt annak, akinek fogalma sincs a helyzetről, meg annak, aki szerencsés, és neki sikerült! Sajnos a takarítói munkára is sorok állnak, és a szerencsén múlik, együttérző-e ott valaki, és segít-e. Van elég a sorban, aki bármikor tud dolgozni. Én is diplomás vagyok, és nem vettek fel takarítónak a kórházba :D! 8-é4-ig tartó munka kell egy gyerek mellett, mert az óvi ált. 7-5-ig van, itt legalábbis így van. Máshol ekkor jön segíteni a nagymama/papa, vagy apuka. Ha ez nincs, csak jótékonyságból szán meg vki munkával. Árufeltöltő, gyári összeszerelő?! 3 műszakban? Gyereket meg intézetbe? Na meg mellesleg, így már minek élni :S ? Én több gyerekkel vagyok így, csak az apjuk unta meg a banánt.Együttérzek veled, bár tudom, ez nem sokat segít... Talán egy Budapesti albérletre próbálj összeszedni, vagy ottani anyaotthon fogadhat? Senki rokon nincs, aki segíthetne? Legalább valami munkahelyi protekcióval? A gyerek miatt muszáj lenne valahogy talpraállni, aztán majdcsak alakul! Még esetleg a külföld is szóba jöhet, ha itt úgysincs senkid. Első a munka, én megbeszélném vele, hogy addig viseljen el, amíg sikerül munkát találni, csak van benne ennyi emberség...
2011. okt. 14. 11:44
 27/32 anonim ***** válasza:

Szóval a sz*r munkaerő piaci helyzet miatt már nem is kell munkát keresni, mert úgysem lesz...???

És ki szidta a kérdezőt????

Ha valakinek jobb ötlete van, írja meg, légyszi, hogy lehet munkahelykeresés nélkül munkát találni, illetve munka nélkül pénzt szerezni, és ne csak beszóljon a többi válaszolónak!

2011. okt. 14. 12:11
 28/32 anonim ***** válasza:
75%
tehát, ha valaki 3 műszakban dolgozik egy gyárban, az adja alapból intézetbe a gyerekét, vagy ölje meg magát? Komolyan ennyire ostoba lények (elnézést, nem megy szebben) élnek az országban?
2011. okt. 14. 13:51
 29/32 anonim ***** válasza:
Ne egy egész lakást bérelj, vannak csak szobák is kiadók. 15+rezsiért már lehet találni.
2011. okt. 14. 15:54
 30/32 anonim ***** válasza:
13:51-nek. Gondolom te még nem dolgoztál 3 müszakban, úgy hogy mellette gyereket nevelj?! Amugy sem az volt a lényeg hogy ilyem munka mellett intézetbe a gyerekkel, hanem hogy ha ilyen állásod van nem tudsz a gyerekkel törödni, te értelmiségi, igazán okos lehetsz. Amúgy meg még az ilyen helyekre sem könyü bejutni, mivel oda is ezrek jelentkeznek!
2011. okt. 14. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!