Nagy gondban vagyok! Ki mit tenne a helyembe?
Nagyon nehéz lehet most neked. Hány éves vagy?
Könnyü azt mondani mint a többi hozzászóló, hogy keress munkát menj dolgozni, állj a sarkadra, sajnos az élet nem ilyen egyszerü. 600 000 munkanélküli van az országban, amire jut 40 ezer munkahely, amiböl a fele Bp-n van, tudom mi a dörgés munkaügyben, itt szabolcsban is szar a helyzet. Aki meg okoskodik hogy keress munkát annak üzenném hogy jöjlön és próbálkozzon, keressen itt munkát ,ne a szája járjon!
Nagyon sajnállak hogy ilyen helyzetben vagy.
Sok sikert a továbbiakban!
Nagyon nem értek az utolsóval egyet. Ki mondta, hogy könnyű munkát találni?
Akkor mégis mi a bánatot tegyen, ha pénz kell neki?
Akkor ne keressen munkát, hanem:
kéregessen
raboljon
"egyéb"??????????????
Senki nem mondta hogy könnyű munkát találni.Nem könnyű,sőt Pesten sem könnyű.Mégis ilyen helyzetben nem panaszkodni kell,nem a csodára várni,hanem mindent megtenni azért hogy legyen munkája.Ha kell el kell menni takarítani,mosogatni vagy gyárba kell menni összeszerelői melóra.
A kérdezőnek nincs otthona,nincs oda kötve az adott városhoz.Akár az egész országban nézhet állást magának.
Feltételezem,hogy diplomás a kérdező(ha már diákhitelt kapott) Ezek szerint megvan a megfelelő végzettsége is,hogy tudjon több állást keresni magának.
Nekem csak szakmám van,még érettségim sincs.Mégis tudok dolgozni,és nem mondtam nemet akkor sem amikor a kórházba vettek fel takarítónőnek.Amíg nincs jobb ez is jó..
A kérdező csak úgy tud segíteni magán,ha elmegy melót keresni.Hidd el nekem hogy tudom mit élsz át,mert én is így jártam.Csak engem a párom(a fiam apja) akkor dobott ki amikor tél volt,és a fiam másfél éves volt.Sehová nem tudtam menni,de mivel már éreztem korábban hogy be fog következni így előre léptem.Elmentem dolgozni,a fiamat bölcsibe tettem.A kórházba megtudtam beszélni,hogy 1/2 8-tól dolgoznék 6 óra helyett,de nem 2-ig hanem 1/2 4-ig maradok..Így tudtam vinni is meg érte is tudtam menni a bölcsibe a fiamért..A fizetésemnek több mint a felét nem adtam oda a páromnak(emiatt dobott ki,legalábbis ezt hozta fel oknak)
De lett annyi pénzem,hogy egy kicsi albérletben meghúzzuk magunkat..
Valahol el kell kezdeni.
25/N
Szóval a sz*r munkaerő piaci helyzet miatt már nem is kell munkát keresni, mert úgysem lesz...???
És ki szidta a kérdezőt????
Ha valakinek jobb ötlete van, írja meg, légyszi, hogy lehet munkahelykeresés nélkül munkát találni, illetve munka nélkül pénzt szerezni, és ne csak beszóljon a többi válaszolónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!