Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám el akar vinni prostihoz,...

Apám el akar vinni prostihoz, belemenjek?

Figyelt kérdés
Azt mondta tud valaki aki majd "kezelésbe vesz" pár alkalommal, hogy ne szűz f@sszal kezdjem az életet. Elfogadnátok az ajánlatot?
2011. okt. 13. 19:47
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
74%
Nesztek gumicsont! - mondá a troll.
2011. okt. 13. 20:49
 32/44 anonim ***** válasza:
75%
Apud honnan tudja, h még szűz vagy? Szimplán csak mond azt neki, hogy már nem vagy szűz, hagyjon békén. :) Szerintem se fogadd el. Tök ciki.
2011. okt. 13. 20:58
 33/44 anonim ***** válasza:
43%
inkább valami tiniribit szedj össze a diszkauban, aztán hágd meg azt. egy fokkal kevesebb szégyen, mint fizetősnél dugni először. ott legalább megvan az élmény, h te is tettél valamit a nőért, és nem csak fizettél, h széttegye a lábát.
2011. okt. 13. 21:50
 34/44 anonim ***** válasza:

20:48 igen, csak nem prostinak hívták, régen minden faluban megvolt az a tapasztalt asszony, aki a fiúkat "beavatta" a szexualitás rejtelmeibe.

Egyébként ha már választani kell egy tiniribi vagy egy hivatásos között, szerintem akkor inkább már a hivatásos. Ők legalább rendszeresen orvosi vizsgálatra járnak, míg a sok kis liba nem. De a legjobb, ha megvárod a szerelmet vele. Apukáddal viszont ne bunkózz, ő jót akar, csak a módszere kissé túlhaladott :)

2011. okt. 13. 22:27
 35/44 anonim ***** válasza:
65%

ez qurvagáz. ha találkozol egy lánnyal, aki szeret, akkor nagyon be fog jönni neki, hogy ő lehet neked az első. de az nem a legjobb indítás egy lánynál, hogy megvásárolható tárgynak tekinted a női testet... vagy egész életedben le akarnád tagadni, kivel voltál először? ja és még csak nem is tanulnál belőle semmit. dugni már most is tudsz, hidd el, az ösztönös dolog, de arra a prosti se fog megtanítani, hogy legyen normális kapcsolatod.

és aki pénzért szexel, az igenis nyomi, mert igazi férfinek az érzelmek is számítanak. statisztikák szerint a prostik jelentős részét (nem tudom mennyi, de több mint a felét) kényszerítik az iparra. vagyis aki elmegy hozzájuk, az fizet egy nemi erőszakért.

2011. okt. 14. 04:58
 36/44 anonim ***** válasza:
94%
Szegény anyud, gondolom már megszülettél mire rájött, ki is a férje! Borzasztó érzés lehetett. Egy apának egész más lenne a feladata.
2011. okt. 14. 06:58
 37/44 anonim ***** válasza:
67%

Cyndelnek igaza van!

Sajnos ribancok a pasik! Régen is ez volt!

Kérdező!

Apád egy hülye (már bocs).

Mondd meg neki, hogy az összes nő és az összes férfi szüzen születik és ez a természetes!

Mindenki szűz f*sszal és szűz p*ncival indul! EZ IS TERMÉSZETES!

A prostituálttól nem fogsz semmit sem tanulni, mert ott az a lényeg hogy minél előbb vége legyen az aktusnak!

Legalábbis a prostiknak ez a lényeg és a pénz!

lehetséges hogy undorodni fogsz magadtól.

Lehetséges, hogy undorodni fogsz a nőktől.

A nők valószínűleg undorodni fognak tőled (ha megtudják).

Emellett: semmi tapasztalatod nem lesz belőle, mert nem segít a bénaságon sem és a korai magömlésen sem. Vagyis NEM LESZEL TAPASZTALTABB és ugyanúgy nem fogsz tudni jobban kielégíteni egy nőt.

Én ajánlom HOGY NE!

Pasik ne legyetek ócska ribancok!

A szüzesség erény a fiúknál is! Főleg ha még jóképű is vagy!

2011. okt. 14. 11:57
 38/44 anonim ***** válasza:
53%

"inkább valami tiniribit szedj össze a diszkauban, aztán hágd meg azt. egy fokkal kevesebb szégyen, mint fizetősnél dugni először. ott legalább megvan az élmény, h te is tettél valamit a nőért, és nem csak fizettél, h széttegye a lábát."

Ba*szátok meg, MINEK KELL EGY PASINAK MINDENÁRON EGY LEGUTCSÓ NŐT LEFEKTETNI?

MI EZ A NAGY SÜRGŐSSÉG?

MIÉRT NEM VÁRJA MEG MINDEN PASI EGY OLYAN LÁNYT AHOL KÖLCSÖNÖS A SZIMPÁTIA?

EZT SOHA SEM ÉRTETTEM.

EGY NŐ EZERSZER INKÁBB KIDOB EGY PASIT HA MEGTUDJA H RIBANC VOLT MINT HA SZŰZ.

2011. okt. 14. 11:59
 39/44 anonim ***** válasza:
34%

Velem azért szakított a csajom, mert bénáztam, ő is szűz volt én is. én 23 ő 19. Már nagyon bánom, hogy előtte nem mentem el prostihoz. A kapcsolatom menekült volna. Egyszerűen lenézett a szüzességem miatt, és folyton hangoztatta, hogy tökéletesnek kell lennie az elsőnek. Nehogy elrontsam!

Én most már azért is el fogok menni egy lányhoz, mert nem bírom ezt a lelki terhet. A nőknek kemény talpraesett határozott férfiakra van szükségük. Ha ezt magától képtelen megtanulni az illető, mert gátlásos akkor le kell vetkőznie a terhet.

Komolyan azt ajánljátok neki, hogy inkább fektessen meg egy diszkós k*rvát? Tudjátok milyen alja csajok azok? Részegen megkrni egy részeg csajt, fel se áll, benyit az anyám stb stb..100x több felsülési lehetőség van, mint egy kedves választott lakásos lánynál. Lehet drága az a fél óra, de legalább minőségi. Nem holmi jöttment diszkósribi.

Segítek: Barátnőt találni manapság irtó nehéz. Olyat aki szeret is még nehezebb. Olyat pedig aki kitart melletted, megérti a problémádat hogy szűz vagy, és hajlandó várni a "lépcsőkre" ... Ritka mint a fehér holló! Hiába ugatják hogy még jó is ha szűz a srác... ez egy fasság. Ha emiatt képtelen valaki levetkőzni a gátlásait, el fogja hagyni a p*csáb a csaj!

Másrészt meg sohasem kell elmondani. A férfi tudjon titkot tartani. Őszinteség? Maximálisan kell rá törekedni, de mindenkinek lehet egy kis doboza belül,amit soha senkinek nem nyitna ki. Őszinte vagy, aztán utána vérző szájjal fogja széttépni az torkod. Nem éri meg.

2011. nov. 29. 03:44
 40/44 anonim ***** válasza:

igen. sőt feltétlenül.

az enyém soher,sose fizetne azért,hogy kuffantsak

2013. ápr. 28. 00:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!