Apám el akar vinni prostihoz, belemenjek?
Nem fogadnám el. Összeszednék egy barátnőt ha szűz legalább ketten bénázunk és idővel belejövünk. :) Ha nem szűz akkor el mondanám neki, hogy na én szűz vagyok és ne haragudjon meg ha nem úgy sikerül ahogy vártuk.
Az én barátnőm nem volt szűz mikor össze jöttünk! De én sem viszont nekem két alkalom volt neki meg több az exével. Nos én eleinte bénáztam de mindig nyugtatott, hogy bele jövök majd megtanított nekem ez picit ciki volt de úgy tanultam meg ahogy barátnőmnek is jó és nekem is. :)
Azóta már együtt élünk! :)
Jelzem 16 évesek voltunk mikor összejöttünk! :)
29/F
Sztem kajak jó arc az apád :D:D
Amúgy régen ez teljesen normális volt, ma már persze más világ van, lenézik azt, aki egy k*rvával veszti el a szüzességét, szal talán annyira nem jó ötlet elmenni. De ugyanabból a pénzből bármelyik diszkóban felszedsz valami feslett erkölcsű tinip-csát, akit megcsinálhatsz, és az legalább valahol mégiscsak egy "igazi" nő, nem hivatásos, nem kell utána szégyenkezni :D
Neeee... ez régen tényleg szokás volt? Mármint, az első kommenteket olvastam csak, de kiakadtam kicsit! :)
Komolyan? Az apák régen elvitték a gyámoltalan fiukat prostihoz?? Ez nekem új.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!