Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám el akar vinni prostihoz,...

Apám el akar vinni prostihoz, belemenjek?

Figyelt kérdés
Azt mondta tud valaki aki majd "kezelésbe vesz" pár alkalommal, hogy ne szűz f@sszal kezdjem az életet. Elfogadnátok az ajánlatot?
2011. okt. 13. 19:47
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
45%
Hány éves vagy?
2011. okt. 13. 20:12
 22/44 anonim ***** válasza:
82%
már bocs, de apád egy paraszt
2011. okt. 13. 20:12
 23/44 anonim ***** válasza:
47%
És mi van az AIDS-el???! Azt hiszi apád, hogy még ha gumizol is, nem kockáztatsz? Utána parázhatsz....
2011. okt. 13. 20:15
 24/44 anonim ***** válasza:
64%

Nem fogadnám el. Összeszednék egy barátnőt ha szűz legalább ketten bénázunk és idővel belejövünk. :) Ha nem szűz akkor el mondanám neki, hogy na én szűz vagyok és ne haragudjon meg ha nem úgy sikerül ahogy vártuk.

Az én barátnőm nem volt szűz mikor össze jöttünk! De én sem viszont nekem két alkalom volt neki meg több az exével. Nos én eleinte bénáztam de mindig nyugtatott, hogy bele jövök majd megtanított nekem ez picit ciki volt de úgy tanultam meg ahogy barátnőmnek is jó és nekem is. :)

Azóta már együtt élünk! :)

Jelzem 16 évesek voltunk mikor összejöttünk! :)

29/F

2011. okt. 13. 20:19
 25/44 anonim ***** válasza:
33%
Azért pontoztatok le, mert leírtam, hogy a pasik nem érzik megalázónak? Ha azt hiszitek, hogy csak a nyomik járnak oda, hát elég naivak vagytok. Lehet pontozni, de elég virágzó ipar , volt is és lesz is.
2011. okt. 13. 20:19
 26/44 anonim válasza:
22%

Sztem kajak jó arc az apád :D:D

Amúgy régen ez teljesen normális volt, ma már persze más világ van, lenézik azt, aki egy k*rvával veszti el a szüzességét, szal talán annyira nem jó ötlet elmenni. De ugyanabból a pénzből bármelyik diszkóban felszedsz valami feslett erkölcsű tinip-csát, akit megcsinálhatsz, és az legalább valahol mégiscsak egy "igazi" nő, nem hivatásos, nem kell utána szégyenkezni :D

2011. okt. 13. 20:23
 27/44 anonim ***** válasza:
75%
Igen, biztos virágzó ipar. Én elitélem, és elvből nem mennék kur vá zni. Szerintem ocsmányak az iylen "nők". És milyen béna pasas lehet az, akinek fizetni kell a szexért. Okosan kell csinálni. (nem erőszakosan!!!)
2011. okt. 13. 20:25
 28/44 anonim ***** válasza:
13%
Mármint akinek fizetnie kell azért hogy szexelhessen*
2011. okt. 13. 20:26
 29/44 anonim ***** válasza:
27%
Egyáltalán nem biztos, hogy béna pasik. Felsőbb körökben sikk ezeket a luxus macákat hívni.És nem érzelmeket vesznek, hanem macera nélkül kielégülnek.
2011. okt. 13. 20:27
 30/44 anonim ***** válasza:
38%

Neeee... ez régen tényleg szokás volt? Mármint, az első kommenteket olvastam csak, de kiakadtam kicsit! :)

Komolyan? Az apák régen elvitték a gyámoltalan fiukat prostihoz?? Ez nekem új.. :)

2011. okt. 13. 20:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!