Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor "érnek" meg a férfiak?

Mikor "érnek" meg a férfiak?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, 2 éve élek párkapcsolatban, a párom 24 éves. Az van, hogy nekem már sokszor eszembe jut, hogy mi lenne ha összeházasodnánk, vagy együtt élnénk, rajta viszont egyeltalán nem látok ilyesmit, pedig mindig mondja, hogy velem képzeli el az életét, csak ő még túl fiatalnak érzi magát. De mégis meddig fogja fiatalnak érezni magát?

Jó én nem ragaszkodom annyira ezekhez a dolgokhoz, csak néha megfordul a fejemben, hogy egy lépéssel haladhatna már a kapcsolatunk. Viszont rajta nem látom. Más fiúk hogy vannak ezzel? Mikor jön el az az időszak, amikor úgy érzi egy fiú, hogy már "felnőtt" ahhoz, hogy pl eljegyezzen?

2011. okt. 12. 17:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"Ez a baj a fiatal fiúkkal, hogy míg egy lány 20-on évesen már komoly nő, addig egy fiú még gyerek.

Ezért szoktak a lányok 30-as férfiakat választani, persze ezen a 20-onéves pasik berágnak, de hát nem tudom miért csodálkoznak."

Nem azért szoktak, hanem azért, mert a legkomolytalanabb, tizenévesként viselkedő huszonéves nők szoktak 30-as faszit választani ezzel a felkiáltással.

2011. okt. 13. 00:53
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként a "mikor érnek a férfiak" kérdésre a válasz az, hogy olyan 20 éves kor után semmikor.

Minden nő elköveti azt a hibát, hogy azt gondolja, a csávója meg fog változni, valamint minden férfi elköveti azt a hibát, hogy azt gondolja, a nője nem fog megváltozni. De ez tényleg így van, 20 éves kora körül egy férfinak már határozott elképzelése van a házasságról, el lehet ettől téríteni a gyakorlatban, de az nem fog működni, ha az elképzelésétől ellentétes.

2011. okt. 13. 00:56
 23/28 anonim ***** válasza:

"Az ember akkor lesz éret ha ezeket az öszönöket háttérbe szoritják."

Megint egy idióta elképzelés. Ez megint rohadtul alap személyiség függő. Általában az egyszerűbb emberek ösztönlények, az okosabb emberek kevésbé azok, és ez baromira nem életkor függő, ezért köze nincsen az érettséghez.

2011. okt. 13. 01:00
 24/28 anonim ***** válasza:

22:57

"Én nem akarok flancos esküvőt, szép ruhát, nagy dinom-dánomot, semmi ilyesmire nem vágyom, sőt!"

Akkor ezt közöld vele, és lehet, hogy nagyon meg fog könnyebbülni.

"csak nem LÉP, érted?"

És ezt a kérdést direktben feltetted már neki (nem általánosságban, vagy nem ilyen női "találd ki, hogy mire gondolok" játék keretében)?

2011. okt. 13. 01:02
 25/28 anonim ***** válasza:

"nekem nagyon jó igy is, hisz együtt alszunk minden nap, minden nap találkozunk és semmi panaszra nincs okom. "

Mégis itt panaszkodsz !!

-----------------------------

"haladhatna már a kapcsolatunk"

Egyszer hallottam ezt a kijelentést egy csaj szájából.

Már repült is utána, a papucsával együtt!!

2011. okt. 13. 05:32
 26/28 anonim ***** válasza:

Változó,a férjem 23volt mikor összeköltöztünk és 26mikor elvett feleségül,a barátja 30évesen nősült 8év járás után.

Értem mit szeretnél,mi is ezért költöztünk össze ilyen fiatalon,vele akartam ébredni,élni a mindennapokat.Szerencsére ő is igy gondolkodott igy hamar(1év járás után) összecuccoltunk.A másik ok hogy elég sok negativ példát láttunk a hosszú járásról,ismerősünk járt egy lánnyal 4évig majd összeköltözés után 1honnappal szétmentek,kiderült ugyanis hogy nem tudnak egymással élni.Mi nem akartunk időt pocsékolni,imádtuk egymást közös jővőt terveztünk,de ehhez tudnunk kellett azt hogy egyáltalán tudnánk e együtt élni.

2011. okt. 13. 08:13
 27/28 anonim ***** válasza:

Ez nincs korhoz kötve.

Párom egyik haverjának már 8 éve van barátnője, és esze ágában sincs elvenni a lányt. Még eljegyzés sem volt. A lány célozgatta már, de semmi. A srácnak ez túl nagy felelősség.

Párom 25 évesen kérte meg a kezem (5 hónapja), jövőre lesz a lagzi, vagyis akkor már 26 éves.

2011. okt. 13. 09:47
 28/28 anonim ***** válasza:
Én 25 vagyok,de semmi pénzért nem házasodnék össze senkivel:)))
2014. márc. 9. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!