Mikor "érnek" meg a férfiak?
23 éves lány vagyok, 2 éve élek párkapcsolatban, a párom 24 éves. Az van, hogy nekem már sokszor eszembe jut, hogy mi lenne ha összeházasodnánk, vagy együtt élnénk, rajta viszont egyeltalán nem látok ilyesmit, pedig mindig mondja, hogy velem képzeli el az életét, csak ő még túl fiatalnak érzi magát. De mégis meddig fogja fiatalnak érezni magát?
Jó én nem ragaszkodom annyira ezekhez a dolgokhoz, csak néha megfordul a fejemben, hogy egy lépéssel haladhatna már a kapcsolatunk. Viszont rajta nem látom. Más fiúk hogy vannak ezzel? Mikor jön el az az időszak, amikor úgy érzi egy fiú, hogy már "felnőtt" ahhoz, hogy pl eljegyezzen?
:) Minden férfi ilyen. Majd amikor elérkezettnek látja az időt (megteremtette a biztonságot 2töknek) meg fofja kérni a kezed. Siettetni nem szabad, mert az úgy venná ki magát, mintha sűrgetnéd, vagy ráerőltetnéd magad.
Türelem...rózsát terem, ahogy mondani szokás
"egy lépéssel haladhatna már a kapcsolatunk"
Erről azok az anyukák jutnak eszembe, akik gyermeket "csinálnak", mert körülöttük már mindenkinek van, és hogy néz az ki, hogy nekik nincs. Egyébként lesz.rják a gyereket, ha már megvan, csak legyen, mert az menő.
Nah, nem megbántani akarlak, ne értsd félre, de haladhatna egy lépéssel? Mi ez, valami társasjáték, hogy lépjünk előre, vagy valami kib.szott verseny? Így nem érzitek jól magatokat? Mert ha nem, akkor azon az eljegyzés sem segít.
Áh , eszem ágában sincs siettetni. :)
igazából nekem sem olyan fontos, vagyis, ráérünk még bőven... Sőt nem is mindig érzem úgy, hogy képes lennék már "kirepülni" a családi fészekből, de néha rámtör ez az érzés. Csak úgy kérdeztem... :)
köszi a válaszokat!
hagyd még ezt a mellállapodást! Fiatal vagy! tanulj, dolgozz, utazz, szerezz tapasztalatokat!
Ne akarj már begyepesedett nő lenni!
Pár éven belül úgy is kiderül, hogy mit akar, de lehetséges, hogy ő még nem akar családot alapítani, így az is lehet hogy pár év múlva már együtt sem lesztek.
Ez a baj a fiatal fiúkkal, hogy míg egy lány 20-on évesen már komoly nő, addig egy fiú még gyerek.
Ezért szoktak a lányok 30-as férfiakat választani, persze ezen a 20-onéves pasik berágnak, de hát nem tudom miért csodálkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!