Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csodálkozik, ha nem foglalkozo...

Csodálkozik, ha nem foglalkozom vele? Én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm lassan 15 éve (már-már olyan, mintha a tesóm lenne).

3 hónapja jött neki a szerelem és folyton csak róla beszél. Szóltam róla erről, de semmit nem használt. Ha együtt vagyunk 10 órát abból 8-at a pasijáról beszél. Jót-rosszat stb..

Mit csináljak, hogy erről leállítsam, mert lassan már beszélgetni sincs kedvem vele.

27Nő

2011. okt. 10. 17:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ma 18:11. Szerintem a kérdezőnek van igaza. Te valószínűleg még nem találkoztál ezzel a helyzettel, mikor a legjobb barátoddal csak a szerelméről lehet beszélgetni.

Igen, természetes, hogy örülünk a barátunk/barátnőnk boldogságának, és meghallgatjuk a problémáit, sztoriait a kapcsolatáról. De az élet nem egy szerelemmel kezdődik (ha szószerint nézzük, akkor így kezdődik :D), és nem egy szerelemnél ér véget. Van sok más dolog is, amit meg lehetne vitatni, és ténylag zavaró az, ha csak a csávójáról tud beszélni.

2011. okt. 10. 18:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Most leírom a másik végletet,amikor valaki állapotos lesz a baráti körből... Na az se kutya XD

Egyébként én is egyetértek a kérdezővel,gondolom már tele van a hócipőd!

Nem bunkóságból,de ha ennyire rajong az új srácért,nagyon megütheti a barátnőd a bokáját.Szerintem ezt ő is tudja,de neki kell megtapasztalni!Addig is nem lehet vele mit csinálni,mert ha olyat szólsz,akkor mélységesen meg fog bántódni... Szóval türelem és kitartás,azért néha mesélj magadról is neki valahogy!Ill találkozz vele ritkábban picit...

2011. okt. 12. 12:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Nézd, őt most ez foglalkoztatja, és más nem érdekli. Tanulság, legyél vele annyit, amennyit el tudsz viselni. Ha már unod a témát, akkor hagyd ott és csinálj más programot. Akkor neked se lesz teher amit művel. De ugyanakkor neki se kell mással foglalkoznia, ami meg neki nem érdekes. Ő is mesélje a pasiját másik barátnőnek is.

33/N

2011. okt. 12. 12:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem természetes.

Boldog, tele van a szíve az új szerelemmel, arról beszél.

Hát, hogyne beszélne!

Örülj neki, hogy boldog.

Sokkal jobb, mint ha nyavalyogna.

2011. okt. 12. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!