Kit választanál? Anyádat vagy a szerelmedet?
Szia.Én voltam ilyen helyzetben, és a páromat választottam.
Annak az oka,hogy anyám megutálta a páromat,az volt,hogy elvált.2 évig nem volt probléma,de a következő félév úgy telt el,hogy otthon nem tudtunk lenni,mert anyám egyszerűen menekült a páromtól-képletesen.
Fontosabb volt anyámnak az, hogy egy illető mit mond, ahelyett, hogy örült volna,hogy boldog vagyok.
Párom rengeteg mindent segített otthon, nagyon sokat és így köszönték meg.
Igazából nekem az fájt,hogy hirtelen minden megváltozott, azt hittem minden rendben,közbe meg nagy lupikulát...becsapva éreztem magam.A vége felé nagyon elfajultak a dolgok, húúh, én is hibás voltam,anyám is,de nem tudtam tovább ott maradni.
Ok tudása nélkül: a szerelmemet választanám!
Lehet anyám egy van, de ha így viselkedne velem az anyám, zokszó nélkül tűnnék el az életéből. ("...testi bántalmazás, lelki zsarolás..." 21 évesen!)
Ha lenne ok, elég NYOMÓS érv a fiú ellen, akkor senkit nem választanék, mert az anyám bánt és ott lenne az ok is, amit nem tudunk, csak tippelgetek.
jahh és az öröklésből kizárni nem tudnak, ettől ne félj. csakm olyan esetben tehetnék meg jogilag ha pl az életükre törnél. más ok nincs!! hiába ír végrendeletet, aköteles rész (25%) akkor is jár neked ha falra mászik is.ha meg te vagy az egyetlen gyerek akkor meg az egész.
természetesen ne az anyád válaszd mert szemét egy nő.
a pasidhoz nem tudsz odaköltözni?
Attól függ.
Ha Anyukád azért ellenzi, mert az illető egy börtöntöltelék, zűrös, drogos, léhűtő, vagy előző barátnőjét verte (esetleg Téged is bántott) stb. akkor érdemes lenne rá hallgatni.
De ha csak nem tetszik Anyukádnak a srác arcberendezése, akkor meg megpróbálnám meggyőzni anyukámat, hogy nem rossz ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!