Nagyot csalódtam benne. Mit tennétek a helyemben?
Párom 1 hónapra külföldre utazik, munka ügyben. Nagyon nehezen fogadtam, de beletörődtem, hogy ez számára fontos előrelépési lehetőség. 2 éve vagyunk együtt, még soha nem töltöttünk ennyi időt külön egymástól.
A helyzet a következő, már lassan 1 hete érzem rajta, hogy valami megváltozott. Mintha nem is érdekelné, hogy itthon hagy egyedül, nem is érdekelnék a problémáim. Azt is mondta már várja az utazást "kell egy kis levegőváltozás"! Hétfőn utazik. De már most kijelentette, hogy holnap rengeteg dolga lesz nem lesz ideje arra, hogy elbúcsuzzon tőlem. Mégcsak nem is látom, mielött elmegy.
Egyszerűen sokkolt az egész. Kérdeztem, hogy ezt mégis mire véljem? Szakítani akar-e? Mert azt inkább mondja meg. Ne játszon velem. Azt válaszolta, nem akar szakítani.
De mégis érzem, hogy valami nem stimmel.
Én nem tudnék ugy elmenni, hogy el se köszönnék tőle. Sőt mindent háttérbe szorítanék csakhogy vele lehessek.
Mit gondoltok? Mit tennétek a helyemben? Hogy lehet ilyen?
Amióta ezt elmondta nem is hív. Most én hívjam fel, megint? Annyira bánt az egész. Csalódtam benne.
az én barátom is kinn van, egy évre! Már 3 hónapja, de közben kétszer hazajött. Amikor itthon volt kb 3 napot, akkor a abból 2és felet együtt töltöttünk, átmentem a családjához és ott voltam velük. Aztán amikor ment vissza, akkor reggel 5kor keltem, h kiérjek a vonathoz és kikísérhessem én is. 20percért utaztam 4 órát(oda-vissza), h utoljára még láthassam. Mondjuk én éreztem rajta h neki is fontos. Nem lehet h neked kéne odamenned elbúcsúzni? Bár ilyen viselkedés után én egyszerűen nekiszegezném a kérdést, h mi van, és ha szakítani akar akkor mondja a szemembe, ne pedig így elsunnyogjon. Nem várnám h felhív, azzal csak marcangolod magad, rákérdeznék(tudom h már rákérdeztél, de úgy, h érezze h ez nagyon komoly)
20l
A kérdező egyáltalán nem hisztis és nem akaszkodik rá a párjára, ahogy ezt pár okos írta.
Szerintem teljesen jogos, hogy ezen kiakadt.
Persze, sok dolga van a barátjának az utazás előtt, de ha én elmennék hosszú időre külföldre, el nem tudnám képzelni, hogy az utolsó napot/kat ne vele töltsem.
Gondolom nem két nappal az utazás előtt tudta meg, hogy mennie kell, intézhette volna úgy a dolgait, hogy el tudjon búcsúzni és együtt töltsenek egy kis időt előtte.
Én ezt nem tudnám megtenni azzal, akit szeretek.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!