Nagyot csalódtam benne. Mit tennétek a helyemben?
Párom 1 hónapra külföldre utazik, munka ügyben. Nagyon nehezen fogadtam, de beletörődtem, hogy ez számára fontos előrelépési lehetőség. 2 éve vagyunk együtt, még soha nem töltöttünk ennyi időt külön egymástól.
A helyzet a következő, már lassan 1 hete érzem rajta, hogy valami megváltozott. Mintha nem is érdekelné, hogy itthon hagy egyedül, nem is érdekelnék a problémáim. Azt is mondta már várja az utazást "kell egy kis levegőváltozás"! Hétfőn utazik. De már most kijelentette, hogy holnap rengeteg dolga lesz nem lesz ideje arra, hogy elbúcsuzzon tőlem. Mégcsak nem is látom, mielött elmegy.
Egyszerűen sokkolt az egész. Kérdeztem, hogy ezt mégis mire véljem? Szakítani akar-e? Mert azt inkább mondja meg. Ne játszon velem. Azt válaszolta, nem akar szakítani.
De mégis érzem, hogy valami nem stimmel.
Én nem tudnék ugy elmenni, hogy el se köszönnék tőle. Sőt mindent háttérbe szorítanék csakhogy vele lehessek.
Mit gondoltok? Mit tennétek a helyemben? Hogy lehet ilyen?
Amióta ezt elmondta nem is hív. Most én hívjam fel, megint? Annyira bánt az egész. Csalódtam benne.
"munkaugyben utazik, egy honapra"!
Ha valoban szereted a parodat, akkor erezz egyutt vele! Nem egy hetkoznapi randira megy, es nem egy belfoldi utazasra keszul, tehat belsoleg is felkeszul erre, es aztan csomagolnia kell pl. Inkabb orulnod kellene vele egyutt, es nem uralkodni felette, mivel ez rosszul esik neki, es nehezen viseli, jelenleg ez a viselkedesed terhes a szamara. Ha vegett fog erni ez a kapcsolat, akkor az okot onmagadban keresd!
Teljesen igazad van kedves kérdező ! Nem kezdem mondatonként analizálni az előző választ, de igazán nagy butaságokat írt. Legyél erős - tudom, könnyű mondani - és ne keresd. Ha fontos vagy Neki, Ő fog keresni, ez biztos !!! Ha nem keres, akkor pedig le kell zárni - tudom ez még nehezebb. De még ne ezen gondolkodj. Egyenlőre próbáld magad tartani ahhoz, hogy hagyod, Ő keressen.
Nem értem,hogy a mai nők miért akarnak ráakaszkodni a párjukra? Sokan több időt is kénytelenek külön tölteni,és nem hisztiznek miatta. Te pedig ezt teszed.
Ha egy hónapra elutazik,akkor természetes,hogy előtte sok elintézni valója van. Nincs ideje arra,hogy randevúzgasson és telefonáljon. Ha csak nyaralni megy valaki,annak is az utolsó nap elég elfoglalt. Ne hagyjon otthon semmit ,ami fontos stb. Neki pedig a munka miatt ez kétszeresen is gond.
Ha ennyire rátelepszel,akkor ne csodálkozz,hogy meg fogja unni.
Munkaugyben utazik, tehat arra is felkell keszulnie, es 1 hpnapra bekell csomagolnia, igy elkepzelheto, hogy ez igy egyutt megviseli lelkileg, akar szoronghat is, hiszen egy masik orszagba megy, ahol megkell jelennie, es felelnie is. Nagyon sok emberben mar maga az utazas is egy belso feszultseget okoz, sokan mar az utazas elott nyugtatotak szednek ez miatt.
Ezert tanacsoltam azt, hogy erezz egyutt vele! Azon sem kell meglepodnod, hogy most tobb tenni valoja van, mivel 1 honapra felkell keszulnie! En tapasztalatbol ismerem ezt a keszulodest, mivel eleg porgosek azok a napok, amikor elindulni kell, tobb evtizede eltem at hasonlot, igy tudom, hogy mit latsz a parodon, amit furcsalsz, de ne ijedj meg, mert faradtabb, de nem jelenti azt, hogy nem szeret!
de ti nem tudtok olvasni?????
a lánynak nem azzal van a baja h elutazik, és nem rá akar akaszkodni!egyszerűen olyan nagy dolog a szerelmedtől elbúcsúzni vagy felhívni?ha én szeretek valakit akkor igenis marad rá is időm, és fontos h elbúcsúzzunk, vagy beszéljünk....és ez nem gyerekes, ez nem ráakaszkodás....bármi történhet az 1 hónap alatt mindkét féllel, és még el sem köszöntek?
hát ti bocs de hülyék vagytok a lány teljesen normálisan áll hozzá, és nem sokat vár el
Az nem derült ki a leírásból, hogy a srác ma elbúcsúzott -e tőle, mert úgy tűnik, találkoztak/beszéltek ma. Tehát az a probléma, hogy egyáltalán nem akar elbúcsúzni, vagy az, hogy nem az utolsó napon akar elbúcsúzni?
Nem mindegy!
Nem búcsúztunk el. Kérdeztem, hogy találkozunk-e mielött elmegy. azt mondta igen, de még nem tudja mikor mert sok lesz a dolga. ÉS ma telefonon közölte, hogy mégsem ér rám!
És nem azzal van a bajom, hogy elmegy. Számára ez fontos, elfogadtam, támogatom. (Ugyan ezt várnám tőle is)
Csak az fáj, hogy így képes elmenni, és azt érzem, ha ezt megteszi mindennek vége. Azt nem fogom tudni megbocsátani neki és akkor nem fogom elhinni, hogy szeret. (Mert aki szeret, az nem viselkedik így)
És lehet, hogy most neki a munkájára kell koncentárlnia, de ő megy el. És ennyit nem érdemlek, hogy elbúcsuzzon?
Remélem, azért meglepetésként holnap beállít hozzád!
Ha véletlen mégsem, azért még ne ásd el az egész kapcsolatot. Azt írtad, 2 éve együtt vagytok, az elég hosszú idő ahhoz, hogy fel tudd mérni, érdemes -e megbocsátanod ezt a ballépését.
Ha egy nyűglődős kapcsolatban történik ez, akkor tényleg legyél vele hűvös, amíg kapcsol, de ha alapból jó, stabil a kapcsolat és eddig érezted a szeretetét, figyelmét, akkor ne hamarkodd el.
köszönöm ezt a kérdést, igazi mentőöv. az én barátom fél évre utazott ki suli/meló miatt szintén három hete, én próbálok nem hisztizni, de nehezen megy (mondjuk nekünk más problémáink is voltak) és érzem, hogy kezdem kikészíteni. szóval köszönöm a kérdezőnek a kérdést és az értelmesebb hozzászólásokat méginkább !
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!