Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mással is megtörtént és ha...

Mással is megtörtént és ha igen, hogy átvészelhető?

Figyelt kérdés

A férjem szülei lemondtak a kisbabánkról, nem kívánnak vele foglalkozni és a kapcsolatot is megszakítottuk teljes mértékben, ám a férjem volt feleségéhez járnak és annak a gyereknek teljes nagyszülei. Sajnálatos módon ezáltal a férjem egész családja elhatárolódott a mi kisbabánktól. Rettentő érzékeny típus vagyok és úgy érzem, belehalok ebbe a fájdalomba. Mit tegyek, hogy a kisbabánk ne érezze ezt és én, hogyan tegyem túl magam rajta?

Bunkók, kíméljenek!!!

2011. okt. 4. 13:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszoló vagyok!

:) nem, nem vagyok hasonló helyzetben, még nincs gyerekem sem. Viszont kiskorom óta olvassuk Anyuval a Nők Lapját :) és nagyon-nagyon sok szimpatikus kezdeményezésük van (pl. cserevakáció, pótnagyiság stb.). És ez az egyetlen lap, amit szinte minden korosztály olvas, így tud igazán hatékony lenni! Biztos vagyok benne, hogy megbízható, odaadó pótnagyszülőt találhatsz mindannyiótoknak!

2011. okt. 9. 20:44
 22/22 A kérdező kommentje:

Értem! :)

Nagyon kedves Tőled a segítőkészség!

Köszi!

2011. okt. 12. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!