Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mással is megtörtént és ha...

Mással is megtörtént és ha igen, hogy átvészelhető?

Figyelt kérdés

A férjem szülei lemondtak a kisbabánkról, nem kívánnak vele foglalkozni és a kapcsolatot is megszakítottuk teljes mértékben, ám a férjem volt feleségéhez járnak és annak a gyereknek teljes nagyszülei. Sajnálatos módon ezáltal a férjem egész családja elhatárolódott a mi kisbabánktól. Rettentő érzékeny típus vagyok és úgy érzem, belehalok ebbe a fájdalomba. Mit tegyek, hogy a kisbabánk ne érezze ezt és én, hogyan tegyem túl magam rajta?

Bunkók, kíméljenek!!!

2011. okt. 4. 13:32
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én eddig csak segítettem nekik, az előző nő pedig elmondásuk szerint adósságba döntötte őket, stb...elég csúnya dolgok történtek előttem de rettentően sajnálják első unokájukat, mondván, hogy hozzá szokott a figyelemhez, hogy azt csak ő kapta és többször meg is sértődött, hogy a kicsivel foglalkozik mindenki, pedig ez korántsem volt így.

Az én anyukám van csak egyes egyedül a nagyszülők palettáján, mert az apám is egy külön felvonás. Gyerekkoromban dobott el és azóta sem foglalkozik velünk.

2011. okt. 4. 14:22
 12/22 A kérdező kommentje:
Még annyit szeretnék mondani, hogy a férjemet is fekete bárányként kezelték, az öccse volt a minden, csak nem áll össze a kép, mert lány is a férjem gyereke, akinek az anyja csak bántotta őket mindig és mindenben, elég hosszú a priusza, én pedig csak segítette, mind anyagilag, mind mindenhogy.
2011. okt. 4. 14:28
 13/22 anonim ***** válasza:

Hogyan tedd túl magad?

Írd be ezen az oldalon a keresőbe, hogy "anyós", és olvasd el a kérdéseket, aztán sóhajts, hogy : hála Istennek!

Jobbat nem tudok. Férjed mit szól hozzá?

2011. okt. 4. 14:41
 14/22 anonim ***** válasza:
Amúgy igen, ezt az egészet a férjednek kéne tudni kezelni. Nem neked.
2011. okt. 4. 14:59
 15/22 anonim ***** válasza:
Remélem Kedves Kérdező, hogy a te szüleid még élnek s megtudják adni mindazt a nagyszülői szeretetet a babótoknak amit a másik nagyszülők kihagynak!!!!
2011. okt. 4. 18:11
 16/22 anonim ***** válasza:
A babának és neked is jobb ilyen rokkonok nélkül a gyereknek nem fognak hiányozni.
2011. okt. 4. 20:32
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Élnek a szüleim de apukám az egy és ugyanaz, mint anyós.

Egyes egyedül anyu van csak!

2011. okt. 5. 16:27
 18/22 A kérdező kommentje:

Hol található az a pót nagyszülő, amit említettél?

A Nők Lapját megvettem tegnap de még egyenlőre nem akadtam rá.

2011. okt. 5. 16:32
 19/22 anonim ***** válasza:

A pótnagyit ajánló vagyok!

A Nők Lapja újságban most én sem láttam ilyen hirdetést, de a neten utánanéztem: nlcafe.hu az oldaluk, azon belül a fórumokban rákeresel a "pótnagyi", "pótnagyszülő" kifejezésekre és nagyon sokat találhatsz. Persze nagyban függ a helységtől, ahol éltek, de bízom benne, hogy megtalálod a mindannyiotok számára megfelelőt!

2011. okt. 6. 08:31
 20/22 A kérdező kommentje:

Nagyon rendes vagy, hogy utána néztél nekem, köszönöm!

Sokat segítettél!

Te is hasonló helyzetben vagy?

2011. okt. 8. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!