Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyok attól "rossz" ha...

Nem vagyok attól "rossz" ha szó nélkül elköltözök?

Figyelt kérdés
Benne vagyok egy rossz kapcsolatban,ahol jelen van a csúnya beszéd,párom részéről,félelem is megjelent a kapcsolatban.El szeretném hagyni,de nem merem megmondani neki,mert félek nekem esne.Akik ismernek minket,azt mondták menjek szó nélkül.Ameddig elment már az 1,5 év alatt,az a lökdösődés,és megrázott erősen.3szór fordult elő.
2011. okt. 3. 09:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Aki egyszer kezet emel megteszi többször is??Lesz ebből verés?mindig arra gondolok,hogy értelmes,hátha megváltozik,de tudom az ilyen típus nem változik
2011. okt. 3. 09:57
 12/20 bánomisén ***** válasza:
100%

Nem fog megváltozni, ha csak be nem látja, hogy változnia kell és szakemberhez nem fordul. De ez a típus ezt nem szokta belátni.

Lépj le szó nélkül, amilyen hamar csak lehet. És ne sajnáld meg! Az ilyenek éppen a sajnálatra játszanak, ezzel kötik maguk mellé a párjukat és kínozzák őket a végtelenségig. Amikor megsajnálnád, akkor idézd fel magadban az agresszív jeleneteket és máris nem sajnálod majd.

2011. okt. 3. 10:41
 13/20 bánomisén ***** válasza:
"ha csak" = hacsak Sorry...
2011. okt. 3. 10:42
 14/20 anonim ***** válasza:

Ha van hová menned, hajrá! Semmi értelme tűrni.

Sok nő fél az újtól meg az újrakezdéstől, és inkább szenved. Ne félj! Tudod hányan átesnek ezen? Inkább most tedd meg, míg valami rosszabb történik, és utána majd bánkódsz, hogy nem léptél még akkor, mikor megtehetted volna!

Légy erős, fel a fejjel, szemellenző fel, és előre!

2011. okt. 3. 13:01
 15/20 A kérdező kommentje:
Igen van hova mennem.de félek én is mert nincs munkám még.Bár tudom kapok segítséget.Bennem is a sajnálat van,meg mit mondanak a szülei stb,meg a falu.De akkor ezzel ne foglalkozzak?
2011. okt. 3. 14:02
 16/20 A kérdező kommentje:
Igaz eldöntöttem megyek szó nélkül,csak kell a megerősítés,hogy nem vagyok rossz mert nem szólok.De nem alkarom könyörögjön,vagy ki tudja mit hozna belőle ki ez a helyzet.
2011. okt. 3. 14:04
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem az a rossz, aki védekezik.
2011. okt. 3. 15:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Remélem már elköltöztél.Sok sikert az életben és kitartást,ne dölj be neki!!!!!!!!!
2011. okt. 3. 18:29
 19/20 A kérdező kommentje:

Hétvégén jönnek értem,és elmegyek.Eddig sajnálat volt bennem,de tudom magammal és gyermekemmel kell törődnöm(előző házasságomból van egy kisfiam).

Felhívtam a NANE -t ,ott is azt mondták a lökdösődésből,fenyegetésből verés lesz előbb utóbb.

Köszönöm a kedves válaszokat,megfogom írni a folytatást.

2011. okt. 3. 18:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, a munkával most ne törődj, mert attól nem lesz, ha maradsz. Gondolom, jó helyre mész, ahol nem fogsz azért nélkülözni, meg a gyerek sem. Ez legyen a lényeg.
2011. okt. 3. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!