Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen? Nem örül nekünk?

Miért ilyen? Nem örül nekünk?

Figyelt kérdés
A férjemmel örökbe fogadtunk egy 16 éves lányt, születése óta ott nevelték abban az árvaházban/intézetben ahonnan elhoztuk, amióta velünk van alig szólal meg, enni se eszik valami sokat, egész nap a szobájában van. tegnap este bementem hozzá, oda se figyelt rám. mi lehet a baja?
2011. okt. 1. 21:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
73%

Csak arra tudok gondolni hogy félénk még ha korabeliekkel barátkozós is, lehet felnőttekkel nehezebben barátkozik.

Szerintem holnap menjetek el vhova kirándulni, sétálni, túrázni, erőbe vagy balatonra, aztán meg este egy étterembe 3-asba, hátha kicsit oldódik. Ott történhet sokminden amiről lehet beszélgetni. Mesélhettek neki vicces sztorikat amik veletek történtek hátha akkor ő is elmesél ilyeneket.

2011. okt. 1. 22:33
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Piszok nehéz lehet neki, nagyon sok idő mire összeszoktok, ez nem megy napról napra, inkább hónapról-hónapra! Türelem kell nagyon sok! Közös programok, de ne erőltessetek semmit, majd nyit felétek, de biztos hogy sok idő kell hozzá!
2011. okt. 1. 22:50
 23/28 A kérdező kommentje:
én személy szerint próbálom vele éreztetni hogy szeretem/kedvelem, aranyos lány, kicsit vad ugyan de aranyos :)
2011. okt. 1. 23:05
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Áthívhatná a barátnőjét is hátha úgy jobban érezné magát, vagy ha elmentek vhova mehetne veletek először 1ik barátnője is. Hátha így felszabadutabb lenne.

Azért becsülendő hogy így bemertetek vállalni egy 16 éves gyereket :)

2 -t kellett volna akkor már biztos "pusztítanának" is. :)

2011. okt. 1. 23:56
 25/28 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előttem szólókkal.Furcsa neki, hogy egyszer csak elköltözött két "idegennel", és ott lakik nálatok, része az életeteknek, stb...Be kell illeszkednie, még sosem volt része ilyenben, egyszerűen nem tud vele mit kezdeni.Neki szerintem ez kb olyan, mintha másik bolygóra került volna :).

Éltél koleszban? Ha igen milyen érzés volt eleinte? Mert azt hiszem valami ilyesmi lehet, csak nála fordítva.

2011. okt. 2. 00:04
 26/28 A kérdező kommentje:
reggel amikor felkelt odaadtam neki a régi laptopomat amin tegnap este a férjem újratelepítette a Windows-t, értetlenül állt előttem egy darabig majd elsírta magát, kérdeztem hogy mi a baj erre azt válaszolta hogy eddig még senki sem volt vele ilyen kedves, átöleltem, hagytam hogy kisírja magát közben kérdezgettem tőle pár dolgot, sikerült elég sok mindent kiderítenem vele kapcsolatba, kérdeztem hogy hogy érzi itt magát, meg hogy miért ilyen visszahúzódó, azt felelte hogy életében most érzi először hogy valaki tényleg szereti és azért ilyen mert eddig nem tudta elképzelni hogy mit érezhet az akinek van igazi családja
2011. okt. 2. 08:41
 27/28 anonim ***** válasza:
Fog ez menni,de tényleg türelem kell:-) Ha azt hiszitek hogy vele sokkal könnyebb dolgotok lesz min egy pér évessel,tévedtek:-) Meg kell szeliditeni őt,és ez nem lesz mindig könnyű,hisz már elég nagy.
2011. okt. 2. 10:17
 28/28 anonim ***** válasza:
Akkor ugylatszik kezd megtörni a jég.
2011. okt. 2. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!