Mégis miért örül ennek az anyukám? (munkahely)
Szóval anya és a tesóm egy munka helyen dolgoznak.
Semmi másról nem szólnak a napok csak arról hogy a munkahelyen mikor emelik a bért meg mit mondott a kis Főnök a Cili az Editt a Jutitt mindig valaki.
Ha meg megmondom hogy már kerek egy órája a munkahelyről beszélnek, akkor meg én vagyok a köcsög tesóm szemébe meg a hisztis fogyatékos.
Apu sem beszél mindig a munkahelyéről SŐŐT nem is beszél.
Nem az zavar hogy beszél mert beszélgessenek de ne mindig
Jó ha egy héten egyszer el tudom mondani hogy mi történt az iskolába
Szerintem sem jó, ha hazaviszik a családtagok a munkahelyi dolgokat. Szerintem kell, hogy legyen egy kis idő mindenkire,hogy elmondja kivel mi történt aznap, hallgassanak meg téged is, én is így gondolom.De, hogy egész nap másról sem beszélni?
Mióta megy ez így?
Mikor anyukád pl tvzik, menj oda hozzá és beszéld meg vele ezt.
Első vagyok. Ez majdnem olyan, mint nálunk. Tesóm jogásznak tanul, mint apu.És apu elég sokat dolgozik,és amikor ráér, akkor is tesómmal beszélget.
Más témájuk sincs, csak a jog, a politika a sport. Én meg ezeket le..om. Illetve nem tudok hozzászólni. Csak a sporthoz. Ami meg engem érdekel, az őket nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!