Hogy hangzana ha x Kornélné nevet venné fel valaki? A párom azt mondja nevetséges de nekem tetszik aranyos és ritka. Tervezzük az esküvőt és a néven gondolkodom felvegyem e a párom nevét. Tippek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 1. 20:20
21/23 anonim válasza:
Gratulálok. Ismét egy kérdés, amiért kár volt koptatni a billentyűzetet...
22/23 anonim válasza:
Jesszusom! A sok ellenszólás miatt,már csak azért is!Hát,te tudod Kornélné,ha nevetséges akarsz lenni,így vedd fel mindenképpen!
23/23 anonim válasza:
hát, nehéz kérdés! két példanév, hogy könnyebb legyen magyarázni:) Nagy Péter és Kovács Éva. nekem nem tetszik az, hogy Nagy Péterné, mert elnyomást fejez ki, eldobtam a nevemet, ahogyan hívtak. A legmodernebb és nekem a legtetszőbb, hogy Nagy Éva. Persze csak ha illik a vezetéknév a keresztnévhez. De így meg eldobom apám nevét. És előbb néznek testvérnek, mint párnak, a bemutatkozásnál:D Az, hogy Nagyné Kovács Éva is szép szerintem. de a legjobb a Nagy Péterné Kovács Éva meg túl hosszú:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!