Mit lehet tenni, ha nagyon nem jössz ki a szüleiddel, és apád ver? Hogyan költözhetsz el? Részletek lent:
Figyelt kérdés
Nappalis diák vagyok, és van egy kislányom, akit egyedül nevelek. A szüleim ettől teljesen kiborultak, apám már ver is, és mindegy neki, hogy a gyerek előtt vagy sem. Az egyetemet viszont nem csinálhatom levelezőn, mert ezen a tagozaton olyan nincs. Hogy tudnék mégis elköltözni innen valahogy?2011. okt. 1. 14:04
21/24 A kérdező kommentje:
én fizetem a számláim egy részét, ami kijön a családi pótlékból. Meg fizetem a gyerek oviját. A vizet ők csak. az albérlet árát nem tudnám, meg a kaját. Meg még pár alapvető dolgot.
2011. okt. 2. 08:15
22/24 A kérdező kommentje:
de ha egy korábbi h. szóló, ahogy írta, tényleg segíteni tud, akkor van remény. Tudjátok olyan ez, mintha miden alkalommal mikor megüt elvenne tőlem valamit. A tegnapi eset óta, teljesen megzuhantam, főleg h a lányom is látta. Mindig gyorsan állok talpra, de ez most vmiért nehezebb. Úgy érzem, most betelt a pohár.
2011. okt. 2. 08:18
23/24 anonim válasza:
Szia!
Történt azóta valami változás? Sikerült elköltöznötök vagy megenyhültek a szüleid?
24/24 Cs1989 válasza:
Fordulj Bőjte Csaba tisztelteshez. Hasonló sorsú embereken segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!