Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha nagyon...

Mit lehet tenni, ha nagyon nem jössz ki a szüleiddel, és apád ver? Hogyan költözhetsz el? Részletek lent:

Figyelt kérdés
Nappalis diák vagyok, és van egy kislányom, akit egyedül nevelek. A szüleim ettől teljesen kiborultak, apám már ver is, és mindegy neki, hogy a gyerek előtt vagy sem. Az egyetemet viszont nem csinálhatom levelezőn, mert ezen a tagozaton olyan nincs. Hogy tudnék mégis elköltözni innen valahogy?
2011. okt. 1. 14:04
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó hozzászólást, remélem érzed az iróniát.
2011. okt. 1. 14:22
 12/24 A kérdező kommentje:
jobban mondva a neked is kár volt kezdetűre értettem :p
2011. okt. 1. 14:22
 13/24 anonim ***** válasza:
Iskolaban probalj segitseget, tamogatast, alternativ lakas megoldast kerni. Ha nem, onkormnyzat, gyamhivatal, stb.
2011. okt. 1. 14:26
 14/24 A kérdező kommentje:
Rendben. Suliiba megkérdem. Én se tudok jobbat.
2011. okt. 1. 14:28
 15/24 anonim ***** válasza:

Mennyi van még hátra a suliból?Mert itt tényleg az lenne a legjobb neked is és a gyerekednek is,ha el tudnátok költözni a szüleidtől.A gyerek apja nem segít anyagilag?Persze nem kérheted,hogy ő tartson el titeket,hiszen elhagytad,de legalább a gyerekére gondolhatna,habár egy drogostól valószínűleg még ezt sem lehet elvárni.Nincs valaki a családban aki segíthetne?Mondjuk a nagyszüleid,ha még élnek,nem költözhetnél hozzájuk a gyerekkel,amig befejezed a sulit??

A másik variáció,amit már előttem is írt valaki,hogy menjetek anyaotthonba.

Biztos,hogy ezek közül a variációk közül egyik sem tökéletes megoldás,de a mostani helyzet nem csak neked,hanem a gyerekednek sem tesz jót.

Nem értem pontosa,hogy miért vannak kiakadva a szüleid.Az a gond,hogy suliba jársz a gyerek mellett,vagy mi??Ezt pedig meg kell érteniük,hogy neked fontos elvégezni az iskolát,hogy később rendes munkád legyen és fel tudd nevelni a gyerekedet.Gondolom az lehet a gond,hogy nekik nagyon megterhelő anyagilag téged is a gyereket is eltartani.Esetleg vállalhatnál valami munkát a suli mellett,hogy be tudj szállni a közös költségekbe.Így talán megenyhülnének.Ha mégsem,akkor csak az a megoldás marad,hogy megpróbálsz segítségetkérni valakitől és elköltözni.De mindenekelőtt beszélj a szüleiddel és próbáljatok meg találni valami olyan megoldást,ami mindenkinek jó!

2011. okt. 1. 14:32
 16/24 A kérdező kommentje:
az összes számlám: net, telefon, villany, TV én fizetem, csak az emeleten élek, ők meg lent. Ez nem lehet a bajuk. De már nem érdekel mi a bajuk, mert annyiszor kérdeztem, és nem válaszoltak. A sulit idén kezdtem, sok van hátra, de megoldom valahogy. Én bírom még lelkileg, mert így nőttem fel sajnos, és hozzászoktam, de a kislányom meg kell védjem.
2011. okt. 1. 14:36
 17/24 anonim ***** válasza:
Ki vigyaz a kislanyra mikor suliban vagy/ Hogy tanulsz mellette? Ki vasaarolja, vagyis hogy, mibol esztek? Emellett van meg sok kiaadas, nem csak gyerekkel, de egy szemelynek is.
2011. okt. 1. 14:45
 18/24 A kérdező kommentje:
A gyerkőc ovis, ő ott eszik és ott van nap közben, én meg,amit tudok.
2011. okt. 1. 14:52
 19/24 anonim ***** válasza:

Leirnad, ha kulonelnel szuleidtol a kislanyoddal, mennyibe kerulne? Lakasberles, rezsi, kiadasok, iskola koltsegek, es hogy keresel e valamit. Ha kapsz valami allamitamogatast, vagyis amit kapnal, ha kulonelnel, azt vondd le. Elnel e kulon? Ha alberletbe mennel, hol, mennyibe kerulne?

Csak azert kerdem, mert lehet hogy tudnek segiteni.

Ird le oket privat emailbe, ha van kedved.

2011. okt. 1. 15:15
 20/24 anonim ***** válasza:
Ha te fizeted a számlákat, ha nem olvastam félre, akkor el tudnál menni albérletbe is, talán keress egy barátnőt aki összeköltözne veled, biztos akad. A legtöbb suliban van már ilyen gyerek megőrző szerűség, nem tudom pontosan hogy működik, de érdeklődd meg hátha vigyáznak a gyerekre ovi után míg órád van.
2011. okt. 1. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!