Mi volt számodra a legsértőbb dolog amit a szüleid mondtak/tettek ellened?
hát jó kis szülők vannak, komolyan...ezeket olvasni is rossz volt.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:03
neked üzenem, hogy ha a rajzolás az, amit tényleg szeretnél csinálni az életben, akkor ne add fel. semmi pénzért, ha érzel magadban még lelkesedést, akkor folytasd, mert később megbánnád. ne engedd, hogy mások befolyásoljanak...akik elégedettek magukkal/az életükkel azok támogatnak, akik nem, azok valamilyen módon mindig lehúznak, mert nem tudnak támogatni...de ne hagyd! nem akarok belemászni az életedbe, tapasztalatból írtam, amit írtam. remélem visszanézel még.
Az, h amióta mostohámékhoz költözünk, apa szinte le se sz.r, mindig a nő érdekeit nézi nyalja a se.ggét. Bmi van, én vagyok az utolsó.
22 éves létemre kioktat, dedósként kezel, ő is elhiteti velem, h semmire nem vagyok jó - mert a drága mostoha így gondolja.
Nem beszélgetünk, v ha mégis, általában összeveszünk, mert irritál.
De a legjobban az fáj, h teljesen megváltozott. Régen vicces volt, laza, vidám, mindig hülyült, most meg szabálymániás, merev lett. Sehová nem megyünk ketten, egyszerűen elhanyagol, de nem veszi észre.
Beteg lettem emiatt, de úgy tesz, mintha semmi bajom nem lenne.
anyám megalázott mindenhol és mindenki előtt egészen kiskoromtól kezdve. buta vagyok, kövér vagyok, nem lesz belőlem semmi, kár volt a világra szarnia, miattam ment tönkre az élete, engem nem lehet szeretni. mikor megszülettem szégyellt a kórházban, mert olyan csúnya voltam.
és mindezt12 éves koromig csinálta nagy aktivitással, utána mindig volt pasija és legalább addig békén hagyott.
ha utált az új pasija vagy csak a terhére voltam, akkor kidobott a lakásból, nem voltam a lánya, hazug, mocskos, gusztustalan ember vagyok.
most már kiálltam magamért, így nem vagyok a lánya.
de az orvosira járok, rengeteg közeli barátom van, akikkel együtt mindent kihúzunk. és nem is lettem ronda.
aztán a fizikai bántalmazásról már ne is beszéljünk...
Kíváncsi lennék, miért lettem lepontozva. A kérdésre válaszoltam...
A negyedik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!