Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt számodra a legsértőbb...

Mi volt számodra a legsértőbb dolog amit a szüleid mondtak/tettek ellened?

Figyelt kérdés
Nem csak olyanokra vagyok kíváncsi,hogy kidobta azt anyja az utcára,hanem ami Neked volt a legsértőbb,legyen az a legkisebb dolog, akár, olyan is,hogy kisebb adag ételt kaptál mint a testvéred.Bármi, nem csak ilyen eget rengető sértések, tényleg az amivel téged legjobban megbántottak az életedben a szüleid.
2011. szept. 30. 22:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A nevelőapának ekkor vertem volna ki a fogait!
2011. szept. 30. 23:39
 12/19 anonim ***** válasza:

hát jó kis szülők vannak, komolyan...ezeket olvasni is rossz volt.

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:03

neked üzenem, hogy ha a rajzolás az, amit tényleg szeretnél csinálni az életben, akkor ne add fel. semmi pénzért, ha érzel magadban még lelkesedést, akkor folytasd, mert később megbánnád. ne engedd, hogy mások befolyásoljanak...akik elégedettek magukkal/az életükkel azok támogatnak, akik nem, azok valamilyen módon mindig lehúznak, mert nem tudnak támogatni...de ne hagyd! nem akarok belemászni az életedbe, tapasztalatból írtam, amit írtam. remélem visszanézel még.

2011. szept. 30. 23:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
23:39 Azóta sem tudom feldolgozni,pedig sok idő eltelt,41 éves vagyok. Anyám soha de soha nem állt ki mellettem,mindig csak szidott,bántott,piszkált,mások előtt égetett.Nagyon de nagyon fáj a mai napig is.Igaz,hogy nincs diplomám,de van két szakmám,becsületesen dolgozom,tisztességes ember vagyok,és a lehetőségeimhez mérten lelkileg,és anyagilag is támogatom anyámat.De Ő nem büszke Rám.... Nagyon fáj.
2011. szept. 30. 23:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne is foglalkozz vele! Rám sem büszkék a szüleim! Nekem sincs diplomám, de dolgozom becsülettel, nem lopom a napot! Nem büszkék rám, mindig mindenért én vagyok a hibás, a szemét de bevettem a lesz@rom tablettát! :) Ne is törődj vele! ;)
2011. szept. 30. 23:57
 15/19 anonim ***** válasza:

Az, h amióta mostohámékhoz költözünk, apa szinte le se sz.r, mindig a nő érdekeit nézi nyalja a se.ggét. Bmi van, én vagyok az utolsó.

22 éves létemre kioktat, dedósként kezel, ő is elhiteti velem, h semmire nem vagyok jó - mert a drága mostoha így gondolja.

Nem beszélgetünk, v ha mégis, általában összeveszünk, mert irritál.

De a legjobban az fáj, h teljesen megváltozott. Régen vicces volt, laza, vidám, mindig hülyült, most meg szabálymániás, merev lett. Sehová nem megyünk ketten, egyszerűen elhanyagol, de nem veszi észre.

Beteg lettem emiatt, de úgy tesz, mintha semmi bajom nem lenne.

2011. okt. 1. 07:21
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

anyám megalázott mindenhol és mindenki előtt egészen kiskoromtól kezdve. buta vagyok, kövér vagyok, nem lesz belőlem semmi, kár volt a világra szarnia, miattam ment tönkre az élete, engem nem lehet szeretni. mikor megszülettem szégyellt a kórházban, mert olyan csúnya voltam.

és mindezt12 éves koromig csinálta nagy aktivitással, utána mindig volt pasija és legalább addig békén hagyott.

ha utált az új pasija vagy csak a terhére voltam, akkor kidobott a lakásból, nem voltam a lánya, hazug, mocskos, gusztustalan ember vagyok.

most már kiálltam magamért, így nem vagyok a lánya.

de az orvosira járok, rengeteg közeli barátom van, akikkel együtt mindent kihúzunk. és nem is lettem ronda.

aztán a fizikai bántalmazásról már ne is beszéljünk...

2011. okt. 1. 10:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Egyszer nem volt kaja, meg víz az állatoknak, rámbízták, hogy figyeljek oda, én meg gyerek fejjel elfelejtettem és apám amikor hazajött,meglátta, azt mondta ordítva, hogy a legközelebb ilyen előfordul, mehetek a háztól ahová akarok. Na, ezt megjegyeztem és nagyon rosszul esett. Nyilván nem gondolta komolyan, csak mérges volt.
2011. okt. 1. 11:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, miért lettem lepontozva. A kérdésre válaszoltam...

A negyedik

2011. okt. 1. 13:17
 19/19 anonim válasza:
En nagyon kesoi gyerek vagyok es anyam mindig arra panaszkodik kicsi korom ota hogy bar meg se szulettem volna.Mindig segitek neki mindenben megis lusta vagyok hanyag stb.Aval jon elo h o tokeletes volt srb mikor ennyi idos volt.Van 2 testverem es anya mindig korulirja h en vagyok a legszarabb a 2 kozul.Nekem mindent meg kell halalni stb.Engem nem akartak..ha mar lettem becsuljem meg.Egyszer tancra jartam es az elso fellepesem utan azt mondta h szar vagyok.Abbahagytam a tancot.
2011. nov. 3. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!