Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek? (koncertre)

Elengednétek? (koncertre)

Figyelt kérdés

14 (lassan 15) éves lány, Békés megyei, Budapesten lenne Okt. 31-én egy rock koncert, magyar zenekar játszana.

Alapvetően felelősségteljes.

Elengednétek?

2011. szept. 29. 17:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

[link]

Én nem engedném el.. legalább is ide nem.

2011. szept. 29. 21:05
 22/24 anonim ***** válasza:
Hiába felelősségteljes 14 évesen hogy védi meg magát?
2011. szept. 29. 21:55
 23/24 anonim ***** válasza:
Hát, ha senki nincs, aki elmenne vele (mármint idősebb barátnő, mert én két 15 évest sem engednék el igazából, az majdnem ugyan az), akkor elmennék vele én. Oké, én 24 éves vagyok, ezért nincs is 15 éves gyerekem (csak 4 éves, aki értelemszerűen még nem jár koncertre), és még magam is szeretek koncertre járni, bár ezt az említett zenekart nem ismerem, de én most úgy vagyok vele, hogy miért is ne. Remélem 10 év múlva is hasonló gondolkodású leszek. Persze biztos sok szülőnek derogálna együtt menni koncertre a gyerekével, de én nem így gondolom. Én anyukámmal is simán elmennék, sőt, tiniként is elmentem volna, néha el is jött :) Pedig nem voltam az az anyuci kicsi lánya, nagyon nem :)
2011. szept. 29. 23:27
 24/24 A kérdező kommentje:

anya-kizárt

apa-nem valószínű (alapvetően nem szokott sem koncertre járni sem nagyon zenét hallgatni)

nevelő apa-rocker, de (valószínűleg) dolgozik

2011. szept. 30. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!