Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek? (koncertre)

Elengednétek? (koncertre)

Figyelt kérdés

14 (lassan 15) éves lány, Békés megyei, Budapesten lenne Okt. 31-én egy rock koncert, magyar zenekar játszana.

Alapvetően felelősségteljes.

Elengednétek?

2011. szept. 29. 17:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül nem. Elvinnélek kocsival, és amint vége a koncertnek mennék is érted, esetleg úgy. De ezt is meggondolnám.
2011. szept. 29. 18:07
 12/24 anonim ***** válasza:
46%

Pestre én se mennék el egyedül koncertre 26 éves fejjel, nemhogy a 15 éve gyerekem elengedjem.

Nem egy falunapra megy, ahol 3 utca az egész település...

2011. szept. 29. 18:09
 13/24 anonim ***** válasza:
64%
Ha a lány helyébe képzelem magam, akkor igen. Ha a szülő helyébe, akkor nem.
2011. szept. 29. 18:19
 14/24 anonim ***** válasza:
66%

Eleve ki akarna egyedül koncertre menni??

Szóval ha menne vele valaki idősebb, akkor elengedném, vagy elmennék vele, ha olyan zene, ami kedvemre való.

2011. szept. 29. 18:24
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy idősebb megbízható ismerőssel nyugodtan el engedheted.
2011. szept. 29. 18:28
 16/24 anonim ***** válasza:
81%

18:09

Én megint miért lettem lepontozva? Bocs, hogy nem ismerem Pestet, miután 220 km-re lakom onnan...

Gondolom itt mindenki Pesti, vagy környékbeli... Egy vidékinek, még felnőttként is nehéz átlátni a Pesti közlekedést, nemhogy egy 15 éves gyereknek.

Testvérem 2 éve van Pesten, minden húsvétkor, és karácsonykor 2-3 napot nála töltök. És bizony egyedül nem találnék el a lakásához. Metróra fel-le, villamosról buszra át... A környéket ahol lakik, ismerem, de a város többi részét nem... Esetleg lőjem magam fejbe miatta?

Lehet megint lepontozni...

2011. szept. 29. 18:46
 17/24 anonim ***** válasza:
33%

Ezek aztán az igazi büdös vad paraszt fokhagyma szagú szülők már bocsssss!

Ezért nyomják a tizen éves lányok ahol csak tudják mert, nem engeditek és már csak azért is elszöknek.A hátatok mögött olyan dolgokat csinálnak amire ti nem is gondolnátok,hazudnak stb......Én is most vagyok fiatal szval tudom miről beszélek!!!Most lehet azt mondani hogy "Jajj az én lányom és fiam nem" Pedig így van!

Mikor 15 voltam elgendtek mindenhova és idő pontra kellett haza jönnöm,egyetlen egyszer késtem 30 percet mert későn jött a taxi,soha nem csináltam semmi rosszat,pedig nagy pasis voltam és csavargó de még sem.

Kérdező ha megbízol a lányodban és ismered akkor engedd el.Adj neki időpontot és meglásd haza fog érni.Ha még sem sebaj,többet nem engeded el.Ennyi neki is jár,hadd ismerkedjen a világgal,és lássa milyen is a való élet,tapasztalnia kell hogy,rendes normális felnőtt legyen belőle.

Lehet lepontozni!

2011. szept. 29. 19:00
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

Békés megyéből menne Pestre... egyedül. 15 évesen. Feltehetően nem is ismeri a várost.

Ez nem ugyanaz, mintha a helyi xy akármibe akarna elmenni szórakozni. Szerintem. De lehet tévedek.

2011. szept. 29. 19:02
 19/24 A kérdező kommentje:

Elnézést, de én mindenkit felfelé pontozok.

Az alkohol szóba sem jöhetne nem igazán szereti a lány

a szülők sem isznak.

a lánynak, kissé nehezen barátkozik, nincs túl sok barátja, főleg olyan nem aki szereti a rockot.

Egyébként a Halloweeni Dr. Melancholia Koncertről lenni szó.

2011. szept. 29. 19:05
 20/24 anonim ***** válasza:

persze, lehet h felelősségteljes a lány, de 15 évesen még könnyen bajba kerülhet, nincs tapasztalata az élethez, szóval valami idősebb fiúval engedném el, aki tudom, h figyel, vigyáz rá.

a városotokban nincs még valaki, aki menne erre a bulira?

ennyi idősen én sem mehettem más városokba koncentre, mondjuk nagy előny, h Bp-n élek születésemtől kezdve, szóval nem kellett sokat utaznom, ha mulatni szerettem volna.

2011. szept. 29. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!