Kinek a hibája, ha valaki papucsférj lesz?
A férjé? A feleségé? Mindkettőé? Senkié?
Rövid válaszokat válnék, kíváncsi vagyok, mennyire egyeznek meg az én véleményemmel.
sztem mindkettő.
mondjuk a nő nem engedi a pasit bulizni, haverozni, a csávó meg kis szerelmes hülye, és otthon ül a nő szoknyáján csak hogy ne hagyja el.
na, én ilyet nem tennék. magamat köpném szembe, ha valaha is eszembe jutna korlátozni a páromat.
persze ehhez ő is kell, tudja hol a határ.
heti 1-2 alkalommal elmegy a srácokkal sörözni, biliárdozni, ugyanígy én is elmegyek a társaságommal mulatni.
ezért sem illik össze egy otthonülős egy bulizóssal, és nem is kéne erőltetni a dolgot, sajnos sokan megteszik.
Köszi a válaszokat!! Én amúgy a feleség vagyok, és a férjemnek még csak most fogom megmutatni, de most megyek szoptatni a kicsit, holnap írok, de semmi extra amúgy. :)
Éééééés: szerintem sem az én hibám :D A kulcs az egyik válaszadónál volt: felnőttként mindenki saját maga irányítja a sorsát.
Nem is tudom, de nekem valahogy az, hogy valaki papucs-e, nem igazán kapcsolódik azzal össze, hogy szeret-e eljárni bulizni a haverokkal, meg hogy hetente hányszor. Az én olvasatomban a papucsférj egy határozatlan, félős alakot jelent, aki a konfliktusok elkerülése végett nem vállalja fel a véleményét a párja előtt, nem meri elmondani ő mit szeretne, mindenre csak rábólint, a döntéseket nem megbeszéli a párjával, hanem minden téren rábízza, hagyja magát anyagilag, érzelmileg kihasználni...
Például ott van apukám, szinte soha nem jár el a haverokkal, de aki ismeri, tudja, hogy a legnagyobb jóindulattal sem lehetne papucsnak nevezni. :D
De úgy látszik, a papucsság is mindenkinek mást jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!