Miért csak a férfi hibája, ha hazaér, leül a gép elé?
Figyelt kérdés
Annyi helyen olvasom, hogy nők azért ábrándulnak ki a férjükből, mert az otthon örökké netezik. Nem is helyes dolog, de azért megkérdezném, hogy nem az unatkozó hapsik neteznek a normálisnál többet?
Találja fel magát!Van hasznosabb dolog is,mint a net!Én is pipa lennék ha a párom ezt csinálná huzamosan.
2011. júl. 12. 14:40
2/16 anonim válasza:
Nálunk is ez volt.
Hazaértünk egyszerre,és elvárta hogy amig ő beül gép elé,addig én főzzek,végezzek el minden házimunkát,és szót ne szóljak hogy esetleg csináljunk valamit.
(kitettem,szivesen megcsinálok mindent amig nem elvárás...semmire nem lehetett rávenni,untam magam mellette,nem hatotta meg)
2011. júl. 12. 14:41
3/16 anonim válasza:
Nálunk fordítva van, asszony a neten lóg.
2011. júl. 12. 14:42
4/16 anonim válasza:
Nőként nem tudom, van-e értelme beleszólni, csak tapasztalatot írok le: anno 2 évig éltem együtt a párommal. Tény, hogy amikor ő hazaért, akkor én ugye vacsit csináltam, aztán elmosogattam, szóval addig ő nem nagyon tudott mit csinálni, nem is szóltam, hogy játszik. De utána se hagyta abba, amikor már nekem sem volt semmi dolgom. Sokszor hiába kértem, hogy nézzünk meg egy filmet együtt, menjünk sétálni, csináljunk valamit ketten, ő csak játszott tovább. Nem volt túl jó érzés... Persze, mások vagyunk, lehet, hogy neki ez kellett a kikapcsolódáshoz.
2011. júl. 12. 14:43
5/16 anonim válasza:
Felnőtt férfi nem unatkozik. A hülegyerekeknek meg mindig van a tarsolyában egy jó kifogás. Képzeld, anyuka hazamegy melóból, leül netezni, kaja nincs, a lakás fut. Apuka a hibás, mert az asszony biztos unatkozik?
2011. júl. 12. 14:43
6/16 anonim válasza:
Hál' Istennek az én páromat hidegen hagyja a net, a játékok. Hálópartikra jár heti egyszer, és kész:-) Mi beszélgetünk, amíg el nem alszunk, mindennap annyi minden mondanivalónk van, pedig egy helyen dolgozunk:-) Vagy vacsizunk, főzünk, sütünk. Néha filmezünk.
2011. júl. 12. 14:44
7/16 anonim válasza:
nem csak a férfi hiába. Írták már előttem, hogy míg a nő mosogatott és vacsit csinált, addig a pasi UNATKOZOTT. Mi az, hogy ő nem segít be? Ez legalább az ő dolga is, hiszen ő is fog vacsizni veled együtt. És lenne egy közös porgram :D na de akkor is, nem unatkozna és nem gépezne. Ennyi :)
2011. júl. 12. 14:46
8/16 anonim válasza:
akkor ki hibája ha nem a férfié?
én irtam hogy amig főztem,takaritottam,addig gépezett
kértem szépen,kértem csúnyán hogy igenis vegye ki a részét a házimunkából,nem lesz tőle baja...
tett rá magasról,pedig mondtam olyat is hogy ha eltakarit a konyhapulrtól akkor használhatnánk másképp...nem érdekelte...
(azóta olyan párom van aki kérés nélkül megcsinál mindent,vele együtt lehet főzőcskézni,a gépen lógást letudja melóidőben,meg amikor elmegyek ide-oda és neki épp nincs kedve máshoz)
2011. júl. 12. 14:52
9/16 anonim válasza:
nálunk én csinálom a vacsorát addig ő netezik, ha nincs kedvem elmosogatni akkor ő elmosogat és én netezek.
Van mikor fél napot a gép előtt ül,engem nem zavar hisz letudom magam foglalni, ha véletlen unatkozok akkor rajta lógok és abba hagyja.
Én megértem azokat akik munka után leülnek a gép elé, hisz valószínűleg nekik ez a kikapcsolódás.
Ha meg valaki ezért ábrándul ki a párjából ott nem csak a gépezéssel van a baj, hanem minden mással.
2011. júl. 12. 14:54
10/16 anonim válasza:
14:43-as vagyok, aki azt írta,m hogy unatkozott a párom, amíg vacsit csináltam és mosogattam. Jogos a kérdés, hogy miért nem segített, a válasz meg rém egyszerű :) Egy 30 nm-es lakásban laktunk, hol a konyha 1*1,5 m nagyságú volt, ebben volt a konyhapult, mosogató, tűzhely, szóval csak egy ember fért be. Ezt nehéz elképzelni tudom, de tényleg :D Szóval nem tudott segíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!