Miért csak a férfi hibája, ha hazaér, leül a gép elé?
14:40
És abban látod a megoldást, hogy sztereóban unatkoztok?
Miért netezik a férfi?
- Amiért a nő, - csak más foglalkoztatja a férfit és más a nőt (általában).
Én azért netezem, mert nincs, ami lekössön.
Ha a Párom szól hozzám, igyekszem becsülettel odafigyelni arra, amit mond nekem, - "félre tolom a gépet", -. és lehet velem beszélni, beszélgetni.
De amikor nincs mit mondanunk egymásnak, akkor miért locsogjunk üresben?
- Szereplési vágyból, csak azért, hogy járjon a szánk, sem én, sem a Párom nem szokott beszélni, - amit kell, azt viszont meg szoktuk beszélni. PONT.
Gyerek MÁR nincs, - és nem is lehet már, de ha lehetne se vállalnék ebbe az állatkertbe, - ahol mindenki azon dolgozik gőzerővel, hogy a másiknak rosszabb legyen.
- Kutyát előbb tartanék Magyarországon, mint gyereket nevelnék, - az nem annyira érzékeny a "politikusok" által végbevitt, folyamatos ámokfutásra...
Már türelmem sem lenne hozzá, - csak szenvedne a gyerek.
Tervezni felesleges - ugyancsak a fenti okból, - mert "A tervek azért vannak, hogy (a "politikusok) beleszarhassanak!"
Lényegében kevesen vannak manapság Magyarországon, akik nem egyik napról a másikra vegetálva várják a halált.
- Lehet ezt szépíteni, vagy kevésbé szépíteni, de lényegében ezt tesszük sokan.
Szórakozni, ÉLNI, - emberhez méltóan (!) élni - nincs elég pénze az embereknek, mert az állam - a "szolgáltatókkal" karöltve, - nemes egyszerűséggel kirabolja az itt élő embereket, - mindenki remegve tartja a kis markát a hasznáért, és senkit nem érdekel, hogy ki, hogyan teremti azt elő.
Ha kiteszed a lábad a lakásból, nem úszod meg, hogy ne kelljen fizetned, - az egyszerű sétálást kivéve.
A televízió előtt elhülyül az ember, - szoktuk is váltogatni egymást a párommal, ha már nagyon nem bírja valamelyikünk azt a szemetet, ami a tévéből folyik - "műsornak" álcázva.
A rádió, - az emberek által köznapi értelemben értelmezett rádió - még rosszabb.
Nos?
Biztos, hogy az a "boldogság" forrása, ha sztereóban bámulja egymást két ember?
amíg nem volt számítógépünk addig anyum nem csinált semmit csak olvasott, ritkán főzött inkább azt is apámra hagyta és persze a takarítást is. Hiába mondta neki az ember szépen vagy csúnyán, hogy emelje fel a segg.t és csináljon már ő is valamit,de nem érdekelte.
Amióta van gép azóta meg folyamatosan valami kínai játékkal játszik ős is és apám is felváltva állandóan veszekednek, hogy ki üljön most oda. Én már nem lakok otthon így engem nem is érdekel, hogy ők hetekig nem esznek főt kaját vagy hogy nincs kimosva. De egyszerűen függőségnek nevezhető amit ők csinálnak.
15:01+
Azt nem mondom, hogy feltett kézzel szoktam könyörögni házimunkákért, de ha megkér a Párom, megcsinálok olyan dolgokat, hogy mosogatás, porszívózás, hivatalos ügyintézés, kisebb vásárlások.
Volt arra példa, hogy nagyon nem volt kedvem elmosogatni.
Nem csinált egyikünk sem problémát belőle:
Ha nagyon sürgős volt a Páromnak, megcsinálta, de az a jellemzőbb, hogy az esedékest követő napon megcsináltam önszántamból.
Volt arra is példa, hogy én ígértem meg Neki ilyesmit, - az ígéreteimet pedig be szoktam tartani, és be is tartottam.
Van a rossz mellett jó oldala is annak, hogy a férfiak olyanok, amilyenek.
Az esetek túlnyomó hányadára igaz, hogy a számítógéppel összefüggő problémákat - hétköznapi emberek szintjén - általában a férfiak oldják meg.
Lerohad?
- Hiba behatárolása, - alkatrész cseréje...
Szolgáltatás megkeresése? Érdeklődés neten (is) elérhető dolog iránt?
- A férfiak türelmesebbek, célirányosabbak, "hatékonyabbak" (általában) ezen a területen.
Ettől függetlenül nem azt jelenti ez, hogy a non-stop gépezés ideális életmodell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!