Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Dolgozni akarok. De hogy?

Dolgozni akarok. De hogy?

Figyelt kérdés

a szüleim leszarják az egész életemet nagyívből,a ruháimat is kinőttem,mégse vesznek újat

ezért eldöntöttem hogy dolgozni akarok

de 13 évesen már mehetek dolgozni? és ha igen,akkor mit? mármint itt nem olyanra gondolok hogy felnyalatnak velem egy szántóföldet vagy mittudomén,de pl mc donald's-ban?

meg az is gáz hogy ki akarok menni Amerikába,persze ahhoz meg kéne tanulnom angolul is... :)

kb mennyit kellene fizetnem egy angol tanárnak,de úgy,hogy intenzíven tanulnám az angolt....szóval olyan pár hónap vagy talán 1 év alatt megtanuljak?

jah és mielőtt bárki elkezdene b.szogatni hogy képzelődjek csak meg stb.,hát köszkösz de abból nem kérek:D én legalább lenni akarok valaki és ezért tennék is ...

13l

2011. szept. 28. 14:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Én pl ismerősökhöz jártam néha ezt azt megjavítani pc-n, úrjratelepíteni, beüzemelni, netet belőni, ....

Elég jól megfizettek merthát ugye ismerősök voltak, annyira mondjuk nem a pénz miatt jártam hanem tanulás helyett inkább ezt csináltam, egyszerűen jobban érdekelt.

Te is kereshetsz ilyesmit vagy fűnyírás, gépelés, nemtom mikhez értesz.

De ismertem olyat aki pl borítékokat címzett meg rakta bele a levelet ismerős cégénél. Lehet hogy ezek illegálisak dehát mi nem az :)

2011. szept. 28. 17:08
 22/22 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :D

akik meg itt osztják az észt hogy álomvilág meg stb.,miért,ti ennyi idősen nem álmodoztatok?

jaaaaah,igen,gondolom ti ennyi idősen már a tanárok kedvencei voltatok,szín 5ös tanulók,minden szép és jó volt,nem? :)

14:47 aha,ezek után el tudlak képzelni...mint egy szakadt,kicsi ruhákban járó nyomorékot :D

a helyesírásról meg annyit hogy nem tökre mindegy hogy hogy írja? higyj,higgy....így is rájöttünk,mit akart mondani

amúgy tanulni azért nem tanulok,mert nálunk pofára osztályoznak... van kb 2 vagy 3 tanár aki nem,3ból 2 tantárgyból 4es-5öseim vannak

nekem ennyi elég is

nem fogom nyalni semelyik tanár seggét hogy kapjak egy 5öst :dd

2011. szept. 29. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!