Mi a véleményetek anyámról?
Figyelt kérdés
Helló, 19 éves lány vagyok. Anyám azt gondolja ismer engem, pedig ez nem igaz. Gyakran fölém helyezi saját magát és cseppet sem törődik azzal, hogy én mit akarok, valamint sokszor egy jelentéktelennek hisz. Van egy faszija aki előtt irtó könnyen képes lehülyézni engem. Jobban tiszteli a hapsit úgy átlagban is, mint engem.
Kur.vára idegesít már anyám.
2011. szept. 28. 01:13
11/12 anonim válasza:
ilyen bánásmód után én se gondolnék szebben rá,szóval kedves válaszolók ideje lenne nem lenézni másokat!!
12/12 anonim válasza:
Ebből így nem hiszem hogy lehet véleményt mondani, mert nem mondtál példát arra mi az amiben nem törődik a véleményeddel (mert ugye az sem mindegy szerintem). Mióta van együtt a barátjával? Lehet hogy csak örül neki hogy van valakije, és több ideje van magára elvégre nem vagy már kislány akire mindig oda kell figyelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!