Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek anyámról?

Mi a véleményetek anyámról?

Figyelt kérdés

Helló, 19 éves lány vagyok. Anyám azt gondolja ismer engem, pedig ez nem igaz. Gyakran fölém helyezi saját magát és cseppet sem törődik azzal, hogy én mit akarok, valamint sokszor egy jelentéktelennek hisz. Van egy faszija aki előtt irtó könnyen képes lehülyézni engem. Jobban tiszteli a hapsit úgy átlagban is, mint engem.

Kur.vára idegesít már anyám.

2011. szept. 28. 01:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Melo->albi.
2011. szept. 28. 01:20
 2/12 anonim ***** válasza:
66%

Egyetértek. Ha már ez megy jó ideje és egy f@szt választ a lánya ellenében, akkor már ne várj semmi jót.

Lépj le amíg nem kapsz egy jó kis gyomorfekélyt. Egy csomó olyan albi van, ahol nem kell az egész lakást kivenni, hanem csak egy szobát, az úgy annyira nem is drága.

2011. szept. 28. 03:09
 3/12 anonim ***** válasza:
33%

Hisztike, ideje lenne mar, hogy felnott legyel. Mar egeszen 19 eves vagy, ha nem tetszik valami otthon, koltozz el.

Anyadrol meg az a velemenyem, hogy igaza van. Teged en sem tisztelnelek... fel tudsz mutatni barmit is, ami tiszteletre melto benned? Sem a stilusod, sem a tanulmanyi "sikereid" nem indokoljak, hogy mindenkinek csuszni-maszni kellene elotted.

Az, hogy nem erdekli, hogy te mit akarsz, az is normalis, mert amig ott elsz a nyakan es ingyen kaja-pia-szallas-esetleg zsebpenz is, addig a neved max kuss lehet.

Ha nem tetszik, koltozz el.

MA.

2011. szept. 28. 03:20
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Az sose normális, ha egy szülő semmibe veszi a gyerekét, akkor is, ha az anyagilag még nem független. Ezt hívják lelki terrornak. Nehogymár mindenki önjelölt hamupipő legyen és nyalja a felmenők seggét, amíg el nem költözik. Lehet azért normálisan együtt élni anélkül, hogy a gyereket össze-vissza aláznák.

Addig kuss legyen... Téged is fenyítettek, vagy te terrorizálod a gyerekeidet?

2011. szept. 28. 03:27
 5/12 anonim ***** válasza:
35%

az se normális ha igy lenézi a saját gyerekét,részvétem kérdező :(

18/L

2011. szept. 28. 03:50
 6/12 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 03:20 :

"Hisztike, ideje lenne mar, hogy felnott legyel. Mar egeszen 19 eves vagy, ha nem tetszik valami otthon, koltozz el."

Felnőtt 21 évesen lesz (7év*3 pszichológiai tény (is)), mellesleg családi (nem kifejezetten anyagi támogatás nélkül az emberek 80-90% elveszik.)

Éld át tanuld meg! Már nem vagy kamasz. (12-14-től 18-19(-ig) éves korig). Tanuld meg itt, mi a rossz, hogy te majd ne valósítsd meg a saját családodban.

Anyád a főnök, de még "csak" a gyereke.

2011. szept. 28. 04:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Egy szülönek ha már válalta a gyerekét és, hogy felneveli az a kötelesége,hogy szerese és tisztelje és támogasa a gyerekét.De én is azt tanácsolom ha nem birod otthon akkor teremtsed meg a körülményeidet és költöz el onét elég nagylány vagy már.Lehet majd anyád is jobban elgondolkodik utána.
2011. szept. 28. 05:11
 8/12 anonim ***** válasza:
44%
aki ilyen stilusba beszel az anyjarol , nem erdemli hogy emberszanba vegyek.menj dolgozni es elobb mutass fel valamit ,azutan elvarhatod hogy esetleg tiszteljen edesanyad vagy a parja!
2011. szept. 28. 06:26
 9/12 anonim ***** válasza:
52%

...van egy faszija, és ...kur.vára idegesít?

Döbbenet, hogy téged nem tisztel az anyád!

Én még nyakon is vágnálak a helyében.

2011. szept. 28. 06:59
 10/12 anonim ***** válasza:
72%

A szülőnek kötelessége nevelni,eltartania a gyerekét 18 éves koráig,de tisztelni NEM KELL. A gyerek dolga a róla gondoskodó szülőt tisztelni!

Ha a gyerek komoly eredményt ér el,akkor a szülő lehet rá büszke,de akkor sem tisztelnie kell.

Talán nem ártana,ha a fiatalok ismernék a tisztelni szó jelentését. Ahogy az sem ártana,ha előbb bizonyítanának,és azután követelőznének!

2011. szept. 28. 07:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!